IMAMO JOŠ JEDNOG KANDIDATA U MARŠU NA PANTOVČAK: / 'Gospodin Nitko' objavio video, biste li glasali za njega?

Image
Foto: Screenshot: YouTube/Gospodin Nitko

Gospodin Nitko je serijom videa na Youtubeu objavio svoju kandidaturu za predsjednika države, a osim njegovih obećanja sve je obavijeno velom tajnosti

8.7.2019.
12:03
Screenshot: YouTube/Gospodin Nitko
VOYO logo

Gospodin Nitko, anonimni gejmer iz Nina je "najpozitivniji političar po izboru građana" i odlučio se "obratiti javnosti putem YouTube kanala i kandidirati se za predsjednika". Medijima je poslao priopćenje, a svoje lice u videu je zamutio. Odlučio je krenuti u kampanju za predsjednika pod sloganom "Resetirajmo Hrvatsku", a glavni mu je cilj probuditi mlade i skrenuti pozornost na njihove probleme.

"Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Nitko od predsjedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu skupinu, stoga sam odlučio izaći u javnost i poslati im poruku. Iako su ovlasti predsjednika ograničene, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se provodile mjere kojima je cilj, između ostaloga i sprječavanje demografske kataklizme".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program u pet točaka

"Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Potaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost kandidirati se za predsjednika RH, radi podrške koju mu daju građani proteklih mjeseci. Uz nove rezultate CRO Demoskopa koji ga ponovno svrstavaju u sam vrh popularnosti političkih aktera, Nitko je odlučio objaviti svoju kandidaturu za predsjednika RH", kaže gospodin Nitko u svom priopćenju.

U desetak videa je iznio svoj program i osnovne problem za koje smatra da bi ih trebalo riješiti. U maniri Miroslava Škore, osim videa na YouTubeu, u svom je programu naveo pet osnovnih točaka: demografija i mogućnosti za mlade, obrazovanje i digitalizacija, gospodarstvo, ekologija i blagostanje. Gospodin Nitko za sebe kaže da je hardcore gamer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promiče kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina te ima ženu i sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠKORO SE KANDIDIRAO, OVO SE PLENKOVIĆU NEĆE SVIDJETI: /

'Ne mogu okrenuti glavu. To nije Hrvatska kakvu su sanjali naši preci!'

Image
ŠKORO SE KANDIDIRAO, OVO SE PLENKOVIĆU NEĆE SVIDJETI: /

'Ne mogu okrenuti glavu. To nije Hrvatska kakvu su sanjali naši preci!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo