Vozač šokiran / Ilegalni migranti pokušali zaustaviti vozilo na prometnici kod Rijeke?

Image
Foto: Riječanin

Svoje šokantno iskustvo prepričao je profesionalni vozač iz Rijeke

18.6.2019.
20:23
Riječanin
VOYO logo

U redakciju Riječanina javio se profesionalni vozač iz Rijeke D.N. (podaci poznati redakciji) koji je jučer na prometnici Viškovo-Klana, usred dana, doživio neugodno iskustvo kada su ga silom, izašavši nasred ceste, pokušali zaustaviti ilegalni migranti.

Vozač je ovako opisao svoje neugodno iskustvo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponedjeljak, normalan radni dan – sve dok se nisam uputio kombijem prema Klani obaviti dostavu. Oko 14.30 sati, na ravnici između Viškova i Klane, uz cestu sam ugledao tri muškarca. Kada sam im se malo približio, jedan od njih odjednom je zakoračio na cestu i zaustavio se točno nasred prometnog traka kojim sam se kretao, s očiglednom namjerom da zaustavi moje vozilo. Bilo je to zastrašujuće iskustvo jer se čovjek okrenuo prema meni i gledao točno u mene, a istoga trena drugi čovjek je počeo trčati prema kombiju mašući rukama i nerazgovjetno nešto vičući na meni nepoznatom jeziku“, prepričao je vozač iz Rijeke.

Što je tada učinili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Usporio sam, normalno, vožnju, ali istoga trena kada sam shvatio, prema njihovom izgledu i ponašanju, da je riječ o (vjerojatno ilegalnim) migrantima, nisam se želio zaustaviti, jer – tko zna s kojim namjerama su me uopće zaustavljali!
Stoga sam ipak nekako prošao pokraj njih i ubrzao prema odredištu. Tko bi normalan stao trojici nasred ceste u šumi…?! Bio sam sam u vozilu, njih su bila trojica i nisu mi baš izgledali miroljubivo. 

U retrovizoru sam vidio kako su se sklonili natrag prema šumi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo svoje neugodno iskustvo iznosim vama jer želim da obavijestite javnost, odnosno građane da ovih dana u riječkom zaleđu mogu svašta očekivati, ne samo u šumama nego i na prometnicama...”, zaključio je svoje izlaganje šokirani vozač iz Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo