zastupnik hrasta o iskustvima /

Ilčić prepričao svoje prvo pijanstvo: 'Bio sam u JNA, pio gin-tonik, malo mi se ljuljuškalo'

Ilčić je kazao kako se sve dogodilo za njegov rođendan i da mu se čini da je previše popio

8.4.2018.
12:20
VOYO logo

Saborski zastupnik Hrasta Ladislav Ilčić i šef varaždinskog HDZ-a Damir Habijan, za kojeg je Ilić uoči posljednjih lokalnih izbora rekao da ga ne može podržati za gradonačelnika Varaždina jer smatra da on ne živi demokršćanskim načinom života, zajedno su se našli u pomalo bizarnoj situaciji.

Ilčić i Habijan gostovali su u emisiji Mai Tai eTV-a, a u njoj su, između ostalog, pričali i o spornoj situaciji. Na pitanje voditeljice kako Habijan hrani svoj duh, on je uz smijeh odgovorio kako pokušava biti u skladu s demokršćanskim načelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bum šutel", odgovorio je u istom stilu Ilčić, a Habijan je samo odgovorio "I bolje". Na pitanje o prvom pijanstvu Ilčić je prepričao svoje iskustvo. 

"Bio sam još u JNA, za rođendan sam dobio izlaz i pili smo, mislim, gin-tonik. Čini mi se da sam toga popio više, a ja slabo pijem alkohol i onda nisam naviknut. I onda znam da mi se malo ljuljuškalo", kazao je Ilčić, dodajući da su potom još došli u dom JNA u Zaječaru, gdje su voljeli vojsku pa su ih još počastili odojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo