I Mrsić će u utrku za gradonačelnika Zagreba?

Nakon Ive Jelušića, Davora Bernardića i Željke Antunović, u utrci za zagrebačkog gradonačelnika mogao bi se naći i Mirando Mrsić.

13.4.2010.
14:00
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović smatra kako bi Mirando Mrsić, dojučerašnji voditelj kampanje predsjednika Ive Josipovića, bio idealan kandidat SDP-a za mjesto gradonačelnika na sljedećim lokalnim izborima.

Milanović misli da, bez obzira na to tko će od troje kandidata naposljetku pobijediti, neće imati velike izglede u izravnim izborima za gradonačelnički položaj. Stoga smatra da bi u toj ulozi najbolji bio poznati liječnik i saborski zastupnik, piše Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrsić je nakon predsjedničkih izbora, pak, odbio ponudu da preuzme položaj predstojnika Ureda predsjednika Republike budući da ima izraženije političke ambicije. Zato se kandidirao za potpredsjednika SDP-a u Zagrebu, a u izbornoj komisiji je predstavnik Ive Jelušića. Prema neformalnim razgovorima, ako Jelušić preuzme zagrebačku organizaciju SDP-a, on će se posvetiti jačanju stranke, a u idućem će razdoblju Miranda Mrsića predstaviti kao budućeg gradonačelničkog kandidata, piše Nacional.

Prethodni članak:

arti-201004060574006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo