ZA IZBORE BIO KOD ŠKORE / 'Hrvatski romantičar' Stevo Culej: 'Dosljedno svjedočim svoje stavove. Podržavam Grabar Kitarović'

Image
Foto: RTL / PIXSELL

Culej je na Facebooku objavio da je sretan i pozvao na biranje 'kockastog'

27.12.2019.
13:18
RTL / PIXSELL
VOYO logo

HDZ-ova saborskog zastupnika Stevu Culeja tijekom predsjedničke kampanje moglo se vidjeti na skupu Miroslava Škore, kojemu je davao podršku, a i na sam dan prvog kruga izbora došao je u Škorin stožer. Tada je poručio kako to ne znači da odlazi iz HDZ-a, ali i ustvrdio da je "na sve spreman".

Taj, kako je sam za sebe istaknuo, ''hrvatski romantičar'' danas se oglasio na Facebooku i pohvalio se da je dosljedan u svojim stavovima te je poručio da podržava Kolindu Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Podržavam Kolindu Grabar-Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru u 
prvom krugu izbora. Također sam istaknuo ako Kolinda Grabar-Kitarović uđe u drugi krug, da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, Domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljamo ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar-Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo, neka to bude kockasto'', napisao je Culej.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo