POTVRĐEN LOŠ IMIDŽ / Hrvatski navijači izazvali nerede gdje nitko nije očekivao!

Ispadanje s Eura hrvatski navijači u Poljskoj teško su podnijeli, ali nikakvih incidenata nakon utakmice nije bilo. No, zato je nereda bilo tamo gdje se nisu očekivali - u Mostaru i švicarskom Lucernu.

19.6.2012.
18:49
VOYO logo

Mostar je u ponedjeljak navečer opet nalikovao na ratnu zonu. Poraz hrvatske reprezentacije huligani su ponovno obilježili razbijanjem.

Na policiju je letjelo sve što je moglo - kamenje, boce, prometni znakovi. Kako bi potisnula huligane, policija nije imala druge nego upotrijebiti suzavac. Nekoliko policajaca je ozlijeđeno, a desetak divljaka uhićeno.

Hrvatski navijači bili su dio sukoba i u Luzernu u Švicarskoj, gdje su na gradskom trgu sa Španjolcima i Talijanima gledali prijenos. Neredi su krenuli nakon utakmice.

"Policija je pokušala odvojiti suparničke navijače. Nakon što 500-tinjak Hrvata nije moglo doći do suparničkih navijača, krenuli su na policiju. Bacali su stolove, stolce i građevinski materijal. Policija je morala upotrijebiti vodene topove i gumene metke",  kaže glasnogovornik policije u Luzernu.

Nitko nije ozlijeđen, niti uhićen, ali loš imidž hrvatskih navijača još se jednom potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo