UKLJUČILI SE I STUDENTI /

Hrvati pokazali veliko srce: Za Milu prikupljeno dvostruko više novca od onoga što je bilo potrebno!

Image
Foto: Facebook/Pixsell

Djevojčica i njeni roditelji sletjet će oko 22 sata u Philadelphiju

2.4.2019.
16:28
Facebook/Pixsell
VOYO logo
Image

Sretno, hrabra djevojčice! Mila danas ide na liječenje u Ameriku

Image

Sretno, hrabra djevojčice! Mila danas ide na liječenje u Ameriku

Roditelji dvogodišnje Mile Rončević nemaju riječi kojima bi se mogli zahvaliti svima uključenima u akciju prikupljanja novca za liječenje njihove kćerkice u Philadelphiji, što ne čudi s obzirom da je u svega nekoliko dana umjesto potrebnih 18 milijuna kuna na račun "sjelo" skoro 37 milijuna kuna!

Dakle, Hrvati i svi ostali uključeni u akciju, uspjeli su za više no dvostruko premašiti cilj, što se jasno može vidjeti na stranici Life for Mila/Svi za Milu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donirali su i studenti, što znači da su odvojili od svojih potreba i radije dali za Milu, odnosno, djecu kojoj je to potrebnije. Konkretnije, uz njih, u akciji je sudjelovalo i osoblje studentskog doma "Cvjetno naselje" te uplatilo 9002 kune na račun Zaklade Nore Šitum.

Image
Foto: Facebook

Jer, Milin otac zamolio je da se na njegov račun više ne uplaćuje novac s obzirom da je svota prikupljena, već da se on proslijedi na račun Zaklade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što reći sad je stvarno, nadam se dosta ovog cirkusa, idemo u neke nove bitke. Evo vidite je, spremna je, idemo mi dalje odraditi, a vi se vraćate svom. Hvala lijepa ljudi", kazao je Marin Rončević prije polijetanja za Frankfurt, iz kojeg je obitelj potom krenula prema Philadelphiji.

Image
Foto: Life for Mila

Sletjet će oko 22 sata po hrvatskom vremenu, a tamo ih odmah dočekuje medicinski tim Children's Hospital of Philadelphia. Boravit će u blizini bolnice, kod ljudi koji su ponudili smještaj.

Liječnici obitelji Rončević nude dvije kemoterapije i transplantaciju koštane srži. Ukoliko liječenje ne uspije, bolnica u Philadelphiji će kontaktirati druge centre u svijetu koji nude eksperimentalnaliječenja za ovu vrstu leukemije i sav novac će se preusmjeriti tamo kako bi se djevojčici pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo