HRVATI ĆE JOŠ JEDNOM POKAZATI DA SU MAJSTORI SPAJANJA: / Za 10 dana godišnjeg - 32 dana odmora

Image
Foto: Getty

Evo kako pada 13 državnih praznika i blagdana u 2019. godini

13.12.2018.
13:13
Getty
VOYO logo

Kako se bliži Nova godina, tako jednim okom već gledamo na koji dan u tjednu padaju blagdani i praznici u 2019. godini. Nakon Nove godine, koja pada na utorak, stižu Sveta tri kralja, no ovaj blagdan pada u nedjelju pa nam to puno i ne znači.

Tada slijedi poduži odmor od neradnih dana - skroz do Uskrsa. Najveći kršćanski blagdan pada tek 21. travnja, a neradni je dan i Uskrsni ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje prilike za spajanja čekaju nas od 1. svibnja. Praznik rada pada u srijedu pa se uz dva dana godišnjeg može dobiti čak pet slobodnih dana, bez obzira iskoristite li dane godišnjeg početkom ili krajem tjedna.

Tijelovo 20. lipnja pada na četvrtak, Dan antifašističke borbe, nažalost, pada na subotu, ali s obzirom da Dan državnosti pada na utorak 25. lipnja, uz dva dana godišnjeg dobijete zgodan odmor od čak šest dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično raspoređeni božićni i novogodišnji praznici

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti donosi nam produženi vikend s ponedjeljkom, a Velika Gospa koja pada u četvrtak daje nam priliku za novi spajanje.

Dan neovisnosti u utorak 8. listopada bit će nova prilika za spajanje produženog vikenda. Svi sveti padaju u petak, tako da ćemo i tada imati produženi vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božićni i novogodišnji blagdani predivno su se rasporedili. Božić i Štefanje padaju na srijedu i četvrtak, Novu godinu slavimo u srijedu tjedan poslije pa uz tri dana godišnjeg možete dobiti pravi odmor od čak osam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo