HLADNA FRONTA: /

Meteoalarm izdao upozorenje, na Zavižanu 18 cm snijega... Pogledajte što nas čeka ovaj tjedan

Image

Promjenjivo je vrijeme u ponedjeljak donijelo čak 18 centimetara snijega na Zavižanu.

17.4.2017.
13:07
VOYO logo

Kako što je DHMZ najavio, u cijeloj Hrvatskoj u ponedjeljak je promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i nestabilno pa je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

Vjetar većinom slab, na Jadranu je bura oslabjela. Najviša temperatura od 14 do 19 °C, u gorju malo niža. Ujutro je na Zavižanu izmjereno čak 18 centimetara snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: DHMZ
Image
Foto: DHMZ

U utorak će se vrijeme dodatno pogoršati. Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, osobito sredinom dana i poslijepodne.

U gorskoj Hrvatskoj mjestimice snijeg uz moguće stvaranje snježnog pokrivača. Zapuhat će povremeno umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu od sredine dana umjerena i jaka bura i sjeverozapadnjak, a na južnom dijelu većinom jugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnja temperatura od 2 do 7, u gorskim kotlinama i uz slab mraz, a na Jadranu od 6 do 11 stupnjeva. Najviša dnevna od 7 do 12, na Jadranu 12 do 17 °C.

Zbog jakog vjetra, za sutra je Meteoalarm izdao žuto upozorenje.

Image

Mali predah, pa opet kiša i hladnoća

Vrijeme neće biti mnogo bolje ni u srijedu, a tek četvrtak i petak donose vedrije, ali i hladnije temperature (koje će u gorju pasti ispod nule). No za vikend ponovno dolaze naoblaka i pljuskovi.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo