pet prednosti / Hit ili mit? Kako m-zaba može olakšati život

Image
Foto: PR fotografije

Puno je korisnih aplikacija. Ovo je jedna od njih. Upoznajte m-zabu, aplikaciju s kojom ćete banku uvijek imati ispred sebe. Gdje god i kad god Vam najviše odgovara!

20.12.2016.
9:31
PR fotografije
VOYO logo

Odlazak u banku možda ne spada među trenutke koje ćete zauvijek pamtiti. No, zapamtite ovo – više ne morate do banke! Mobitel već imate. Sve što Vam još treba jest m-zaba, aplikacija koja znatno olakšava poslovanje s bankom. A usput i čuva Vaše vrijeme i živce.

Previše je razloga zašto m-zaba, a ovdje ističemo tek pet prednosti koje olakšavaju svakodnevicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • m-foto plati: Jednostavno fantastična opcija za plaćanje računa. S njom plaćate račun onoliko brzo koliko Vam treba da izvadite mobitel, skenirate uplatnicu i stisnete „Plati“. I to sve bez mogućnosti pogreške u pretipkavanju.
  • IBAN QR kod: Lijepo je posuditi novac prijateljima, ali nije lijepo kad kasne s vraćanjem. Koliko ste puta čuli izgovore zašto Vam baš ovaj čas ne mogu vratiti? A uz ovu funkcionalnosti novac se prebacuje na račune u dva klika. Klik, klik i prebačeno na račun.
  • sken u tren: Faktura majstora koji Vam je obavio popravak u kući nema barkod? Ni ne mora imati! Ova funkcionalnost dopušta Vam da skenirate bilo koji podatak s fakture, a ostalo se popunjava automatski. Na Vama je samo da stisnete „Plati“ i u trenu ste riješili uplatu.
  • m-bonovi: Kako kupiti bon za mobitel bez izlaska iz kuće? Pa mobitelom, jasno. Jedna je od prednosti m-zabe i mogućnost kupnje bonova bilo kojeg teleoperatera iz svoje najudobnije fotelje, čak i u tri ujutro. Čemu prekidati zanimljive razgovore?    
  • stanje računa: Zaboravite na duge šetnje do bankomata da biste vidjeli koliko još novca imate na računu. Čak i ako ste već u redu za blagajnu, još uvijek stignete provjeriti stanje. Bolje spriječiti šoping nego se crvenjeti na blagajni. 

S m-zabom sve je brže, sigurnije i jednostavnije. Ako je ljubav na selu, onda m-zaba mora biti na Vašem mobitelu! Hajde, ugovorite ju već danas –  stisnite ovdje i uzmite si još više slobodnog vremena.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo