predizborna obećanja /

HDZ-ovac obećao izgraditi tvornicu za proizvodnju cjepiva, Nađi: 'Izgradit ću svemirsku bazu i od sijena ću raditi zlato'

Image
Foto: Pixsell

'Ako je cilj predizborne kampanje muljanje birača, a pobjednik je onaj koji smisli najveću ludost, onda ja nemam tu što raditi', poručuje Davor Nađi

10.3.2021.
12:30
Pixsell
VOYO logo

Kampanja za lokalne izbore u punom je jeku. Iako je do izbora preostalo nešto više od dva mjeseca, mnogi kandidati diljem zemlje daju velika obećanja. Tako je i u slučaju Zagreba. Nakon smrti Milana Bandića, utrka za prvog čovjeka glavnog grada postala je sve žešća, a obećanja su sve šarolikija. 

Sve to komentirao je kandidat stranke Fokus za zagrebačkog gradončelnika, Davor Nađi. Ipak, ova objava najviše je odgovor na sinoćnje obećanje HDZ-ovog kandidata Davora Filipovića koji je izjavio kako će mu, ako postane gradonačelnik, prioritet biti izgradnja tvornice za proizvodnju cjepiva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Izgradit ću svemirsku bazu za let na Mars, farmu gusaka koje nesu Fabergeova jaja i stroj koji pretvara sijeno u zlato!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnjih nekoliko dana svjedoci smo sulude licitacije predizbornim obećanjima. Dok se grad Zagreb, nakon niza godina šarlatanske vlasti, nalazi u financijskoj dubiozi i dugovima do grla, ostali kandidati u gradonačelničkoj utrci obećavaju sve i svašta - 500 kn mjesečno po umirovljeniku, besplatni vrtići, pa sada i izgradnju tvornice covid cjepiva... 

Ako je cilj predizborne kampanje muljanje birača, a pobjednik je onaj koji smisli najveću ludost, onda ja nemam tu što raditi. Ako je cilj realno sagledati okolnosti i u što kraćem vremenu povući prave poteze, onda sam sa znanjem i iskustvom sigurno ispred svih ovih razvikanih imena. 

Image
'dobri moj Bane' /

Juričan HDZ-ovom Davoru Filipoviću: 'Od beskičmenog crva postaješ zbilja krasan leptir'

Image
'dobri moj Bane' /

Juričan HDZ-ovom Davoru Filipoviću: 'Od beskičmenog crva postaješ zbilja krasan leptir'

Zagreb treba ozbiljno, financijski pismeno novo vodstvo grada koje će gradske financije dovesti u red prije nego li grad bankrotira. Zagreb treba realne, ostvarive i građanima korisne projekte, a ne kupovanje birača lažnim obećanjima. Mi ćemo svoj program predstaviti u financijski održivim okvirima, a za ostale kandidate se još uvijek nadam da će za prvi april objaviti da su se samo šalili...", napisao je Nađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo