HDZ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG ČLANA: / Slavko Grgić otišao iz stranke, samostalno se kandidirao za gradonačelnika Otoka

Image

Svojom kandidaturom za gradonačelnika Slavko Grgić se pridružio Josipu Dabri, kandidatu za vukovarsko-srijemskog župana koji je početkom veljače također napustio HDZ

10.3.2021.
10:57
VOYO logo

Slavko Grgić do sada je bio u HDZ-u, no objavio je da je otišao iz stranke te da će se za gradonačelnika Otoka kandidirati samostalno. Naime, Grgić je dosadašnji šef Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, član nacionalnog predsjedništva i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a.

Svojom kandidaturom za gradonačelnika pridružio se Josipu Dabri, kandidatu za vukovarsko-srijemskog župana koji je početkom veljače također napustio HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slušajući vlastita uvjerenja, vrijednosti i sve ono čime se vodim u životu i poslu, odlučio sam da je vrijeme za korjenite promjene. Motiv za dalje nisam mogao pronaći u okruženju u kojem ne mogu mijenjati stvari u smjeru općeg dobra i interesa i moja priča tu završava. Stoga, podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i na mjesto člana Predsjedništva Mladeži HDZ-a. Svoj rad nikada nisam temeljio na kritiziranju drugih te ću svoju borbu nastaviti za sve koji žele stati uz mene kao jednaki, kako bismo zajedno kreirali vlastitu budućnost zasnovanu na činjenicama, bez populizma i jeftinih floskula. Dokazat ćemo da mladi mogu, znaju i spremni su preuzeti odgovornost, uz mudrost i savjete starijih i iskusnijih. Dostojanstvo čovjeka sastoji se od njegovog izbora, a izbor je na svakome od nas", ističe Grgić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član HDZ-a od 2015. godine

Slavko Grgić je magistar agronomije s radnim iskustvom u javnom i privatnom sektoru, kao i radu na projektima sufinanciranim iz proračuna Europske unije, a odnedavno je i nositelj OPG-a. Trenutno je i student poslijediplomskog doktorskog studija na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, a završio je program psihološko-pedagoško-didaktičko-metodičke izobrazbe na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Uz navedeno, završio je i stručno usavršavanje "Projektni menadžer" uz strateško planiranje i upravljanje, kao i program "Voditelj za izradu i provedbu EU projekata".

Član Hrvatske demokratske zajednice bio je od 2015. godine te je uz funkcije predsjednika Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i član nacionalnog Predsjedništva i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a, bio i član Gradskog odbora HDZ-a u Otok i Gradskog odbora MHDZ-a. Također, duži niz godine sudjeluje u radu Savjeta mladih, piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JURIČAN PISAO HDZ-OVOM FILIPOVIĆU: /

'Gledam te kako sad od malog, beskičmenog crva postaješ jedan zbilja krasan leptir'

Image
JURIČAN PISAO HDZ-OVOM FILIPOVIĆU: /

'Gledam te kako sad od malog, beskičmenog crva postaješ jedan zbilja krasan leptir'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo