GUŽVE OD JUTRA: / Kolona na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Ivanje Reke oko 20 km

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoic

Zbog prometne nezgode na autocesti A1 kod odmorišta Krka (314. km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno jednim trakom.

1.8.2015.
8:20
PIXSELL, Jurica Galoic
VOYO logo

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora, a srednje gust u smjeru unutrašnjosti, kolone su na zagrebačkoj obilaznici (A3), pred naplatom Lučko iz smjera Jankomira kolona je oko 9 km, a iz smjera Ivanje Reke oko 20 km.

Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km, usporeno se vozi pred tunelom Sveti Rok (između 201. km i 215. km) u smjeru mora. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, od Zaprešića prema Jankomiru kolona je oko 4 km, a na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona je oko 4 km, poslije čvora Križ (78. km +450m) kolona je oko 13 km u smjeru istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred naplatom Sveta Helena kolona je oko 13 km dok je na autocesti A7 Rupa-Diračje, pred naplatom Rupa kolona je oko 2,5 km u smjeru rijeke i 700 metaraprema graničnom prijelazu, prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 3 km i djelomično se proteže na Istarski ipsilon.

Povremeno su zastoji na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva, duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima, te na Krčkom mostu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle,(I. skupinu vozila).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas (01.kolovoza) je od 4 do 14 sati i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo