'Moralno dvojbena inicijativa' /

Grmoja: 'Most neće sudjelovati u raspravi o Barišiću, naš stav ćemo iznijeti kod glasovanja'

Image

"Most neće sudjelovati. Smatramo da je inicijativa koju su pokrenuli zastupnici SDP-a i HNS-a apsolutno moralno dvojbena, jer moralne lekcije idu držati oni koji su glasovali za dokazanu plagijatoricu u Ustavni sud", kazao je Grmoja

9.2.2017.
15:51
VOYO logo

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja izjavio je u četvrtak kako Mostovi zastupnici neće sudjelovati u poslijepodnevnoj raspravi o povjerenju ministru znanosti i obrazovanja Pavi Barišiću, već će tijekom glasovanja iznijeti svoj stav o oporbenom zahtjevu da mu Sabor izglasa nepovjerenje zbog optužbi za plagiranje, kao i funkcioniranju Vlade.

"Most neće sudjelovati. Smatramo da je inicijativa koju su pokrenuli zastupnici SDP-a i HNS-a apsolutno moralno dvojbena, jer moralne lekcije idu držati oni koji su glasovali za dokazanu plagijatoricu u Ustavni sud. Kada smo mi prosvjedovali protiv toga, tada im to nije smetalo. Nećemo sudjelovati, a naš stav o ministru Barišiću i daljnjem funkcioniranju Vlade ćemo iznijeti kod glasovanja", rekao je Grmoja novinarima u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kada će biti glasovanje, odgovorio je: "Ne znam, kada bude stavljeno na dnevni red".

Na komentar novinara kako je predsjednik Sabora Božo Petrov, čelnik Mosta, Grmoja je rekao kako se s njim danas vidio tek kratko, te da nije bilo riječi o tome kada će biti glasovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan ima li Most svoj stav, odgovorio je: "Da, mi smo sa stavom upoznali i partnere", a na dodatni upit zašto svoje stav ne žele javno iznijeti, kazao je kako je "to zbog funkcioniranja vlade i činjenica koje su izašle".

"Stav imamo, ali ćemo ga javno prezentirati kod glasovanja", poručio je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo