GRBIN NAPAO STIERA: / 'Osoba koja nas predstavlja u svijetu prešetava se Zagrebom s osuđenim ratnim zločincem'

Image
Foto: Screanshoot/N1

Ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier sudjelovao je na subotnjem Hodu za život u organizaciji Željke Markić i njezine udruge. SDP-ov Peđa Grbin napao ga je zbog te činjenice.

22.5.2017.
16:26
Screanshoot/N1
VOYO logo

Kako je sam ministar kazao, 'ne mijenja svoja uvjerenja samo zato jer ima drugu funkciju', rekao je tog dana za RTL na taj dan Stier. Ministar je u Hodu za životu sudjelovao i prošle godine.

'Trebamo zaštititi život, prvenstveno fokus staviti na edukaciju i probuditi svijest da nam medicina 21. stoljeća i govori da život počinje začećem', rekao je Stier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran ponašanjem ministra

Peđa Grbin smatra kako nije primjereno da ministar vanjskih poslova sudjeluje na takvoj manifestaciji.

'Znam da čekate rezultate lokalnih izbora, ali zbog izborne šutnje o ovome nisam mogao pisati tijekom jučerašnjeg dana. A to je ponašanje ministra Stiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Propagira politiku netolerancije i mržnje'

Koji ne vidi apsolutno ništa sporno u tome što se kao ministar vanjskih i europskih poslova naše zemlje, dakle kao osoba koja nas predstavlja u svijetu, prešetava Zagrebom sa osuđenim ratnim zločincem kako bi propagirao politiku netolernacije i mržnje.

Sramota. I da, namjerno dijelim narod.hr, jer mi se čini da su u svojem prenošenju ministrovih riječi bili najiskreniji', napisao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo