BERNARDIĆ: / 'Neću dati ostavku, neće me smijeniti ulica'; GRBIN: 'Pitam se što sam tu radio četiri i pol sata'

Image
Foto: PIXSELL

Sastanak, na kojem je Bernardić pokušao 'slomiti' Klub zastupnika izgleda nije uopće tako prijeloman kako se očekivalo...

17.9.2018.
18:19
PIXSELL
VOYO logo

NOVO - 18:38 - Davor Bernardić poručio: "Nikakve iznuđene ostavke, ulice, ne dolaze u obzir". Tvrdi da iza napada na njega stoje krupni kapital i uvozni lobiji. Dodaje da je spreman za kompromis, ali da je za razgovor potrebno dvoje. Na pitanje o rejtingu stranke, ali i njegovom rejtingu, poručuje: "Moj rejting je nula, a bio bi i minus deset da to mogu napisati". Bernardić naime, proziva agencije da rade za Vladu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najglasnijih Bernardićevih oponenata, Peđa Grbin, s maratanskog sastanka Predsjedništva SDP-a izašao je prilično ogorčen.

Image
CIRKUS NA IBLEROVOM TRGU IDE DALJE: /

Komadina sad uvjerava da Bernardića nitko nije lomio i da ima podršku Predsjedništva

Image
CIRKUS NA IBLEROVOM TRGU IDE DALJE: /

Komadina sad uvjerava da Bernardića nitko nije lomio i da ima podršku Predsjedništva

"Nakon 4,5 sata mogu reći da ovo više nema nikakvog smisla, nekoliko puta smo inzistirali da pokušamo izaći s nekim zaključcima, ali to nije bilo moguće, komentirao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardić poželio postati predsjednik Kluba zastupnika, tijela SDP-a iz kojeg je otpor najjači.

"Ali se iskristaliziralo da nema potporu. Rezultat je ništa, zavlačenje, gubljenje vremena i nakon ovog sastanka pitam se što sam ovdje radio 4,5 sata, poručio je SDP-ov saborski zastupnik. Pokušali smo i s kompromisom da se raspišemo referendum na kojemu će članovi stranke koji su ga izabrali za predsjednika odlučiti žele li da stranka i dalje ide ovim smjerom" istaknuo je Grbin i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je vrijeđanje zdrave pameti'

"Poslali smo poruku da se zbroje i da probamo još jednom razgovarati, kazao je i zaključio da je ovo za ozbiljne ljude vrijeđanje zdrave pameti. Klub zastupnika se prije ili kasnije mora sastati, a mi danas nismo niti minute posvetili aktualnom prijepodnevu i kako ćemo napadati katastrofalnu politiku HDZ-a, istaknuo je Grbin, koji smatra da bi se oko Kluba trebali sastati sutra kao nekakav zadnji rok. "Ako Predsjedništvo neće sudjelovati i kreirati politiku u Saboru i javnosti, morat će to zastupnici" naglasio je Grbin , prenosi N1 i poručio da iz stranke ne kane izaći, nego će zastupati one koji su ih izabrali: "Nema nitko od nas pravo na izlazak", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo