Sraz političkih stavova /

Gradsko vijeće Splita: Svađa Franića i Markotića zbog Pazara, skoro pa tuča: 'Kukavico! Sram te bilo prodana dušo!'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

U jednom trenutku je nezavisni vijećnik Ante Franić napustio sjednicu te je otišao ispred prosvjednika i rekao im da su u pravu

17.12.2021.
10:34
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Kako doznajemo danas su se Franić i Markotić posvađali zbog Pazara te su se skoro i potukli. Franić je kažu huškao ljude s Pazara protiv Mosta.

Prava drama nastala dok je trajala sjednica Gradskog vijeća Grada Splita, a sve je bilo vezano za "Pazar" koji je vruća splitska tema u proteklih nekoliko dana, javlja Dalmacija Danas

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku je nezavisni vijećnik Ante Franić napustio sjednicu te je otišao ispred prosvjednika. Rekao im je da su svi u pravu i da imaju jake argumente.

"Što se tiče Proračuna, vidite da kolege iz Mosta prave predstavu za javnost. Oni su se dogovorili i oni su u ozbiljnoj koaliciji. Oni nemaju niti jedan kontra argument", kazao je Franić vijećnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to očito iz medija vidio Josip Markotić te je ljut i bijesan izašao iz vijećnice. Verbalno je napao Franića i skoro je došlo do fizičkog obračuna.

"Kukavico jedna, sram te bilo, prodana dušo", vikao je Markotić na Franića, a u tom trenutku je ispred vijećnice izašao i dogradonačelnik Bojan Ivošević.

Ovaj mu je vratio da je pi***, te da se prodao Puljku.

"Rastavljat će se o vama, zadnja točka dnevnog reda bit će izvješće o Pazaru", kazao je Mostov Markotić, a Franić je vikao da ih mostovac vara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sate i sate smo proveli raspravljajući o vašem problemu", vikao je Markotić.

Kako je to izgledalo pogledajte u videima koje donosi Dalmacija Danas

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.facebook.com/watch/?v=603504424276091

https://www.facebook.com/watch/?v=380125007223591

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo