Građani na Vladinom Fejsu komentiraju Čačićevu ostavku

Mnogi su građani odlučili na Facebook profilu Vlade komentirati ostavku prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića, a čini se da baš nitko ne žali zbog njegovog odlaska.

14.11.2012.
20:23
VOYO logo

"Nije mi jasno kako se uopće takva osoba mogla naći na tako visoko pozicioniranom mjestu u Vladi? Osoba koja je u neizvjesnosti što se tiče svoje slobode! Nemojte mi samo govoriti kako je on sposoban, iskusan političar...(bla bla bla) Blamirate se, i to debelo. Kako u Domovini tako i pred svijetom", piše jedna sugrađanka.

Drugi pak šalje "čestitke Vladi na uspijevanju izazivanja smijeha, žaljenja i čuđenja diljem Europe povodom osude našeg dragog potpredsjednika. Smijenite se sami, učinite nam uslugu", piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čačić je tu da ispuni građansku dužnost i da odradi kaznu jer da je jedan smrtnik ubio dvoje ljudi u Mađarskoj on bi odležao minimalno 5 godina. Što radite dramu od toga kad čovjek ništa dobro nije napravio za Hrvatsku samo se bahatio i pričao u prazno", smatra još jedan korisnik Facebooka.

Neki su odmah dali prijedlog za novu kadrovsku križaljku: "Hoćemo poštovanog gospodina Ljubu Jurčića za potpredsjednika Vlade i poštovanog Darka Mihajlovića i Davora Pavunu u Vladi kao savjetnike...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A neki su sad još uplašeniji. "Čačić dao ostavku, ostali sami filozofi i teoretičari. Neka nam Bog pomogne!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo