(Hostess Japan) / GRACE JONES - Hurricane

Image

Dugogodišnje izgnanstvo sa scene tamnoputa glazbenica prekida neprijepornim vrhuncem karijere.

8.3.2009.
20:27
VOYO logo

Ovo nismo očekivali - skoro 20 godina diskografske šutnje "crna pantera" okončala je albumom neusporedivo boljim od svega što je snimila u životu!

Grace, rođena Jamajčanka, vratila se korijenima angažiravši Slya i Robbieja, ključnu reggae ritam sekciju, i opako se naslanjajući na "najnapušeniji" glazbeni žanr zakucala zaista fenomenalne pjesme "Sunset Sunrise" i "Love You To Life". Dodajte malo Massive Attacka u "Corporate Cannibal", Enoove genijalnosti u završnici "Devil In My Life" i dobivate najuvjerljiviji comeback desetljeća!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerni fanovi stare Grace Jones i albuma poput "Slave To the Rhythm" ispočetka će biti pomalo šokirani ovakvim "faceliftingom", no uzmemo li u obzir dugogodišnje izgnanstvo sa scene, igra na sigurno ionako ne bi imala nikakvog smisla. Iz nekadašnjih dana ostao je svega jedan, ali ključan sastojak - nevjerojatno snažan vokal koji doslovno "melje sve pred sobom"!

"Hurricane" nije samo nastavak priče o jednoj od najkontroverznijih umjetnica našeg doba, već i početak nove, po svemu sudeći, impresivnije faze njene karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo