GLASOVAC PRISTALA NA IZAZOV MINISTRICE DIVJAK: / 'Čitat ćemo zajedno pred svima, da vidimo kako stojimo s čitanjem i razumijevanjem'

Image
Foto: N1

SDP-ovka Sabina Glasovac odlučila je prihvatiti izazov na koji ju je pozvala ministrica Blaženka Divjak.

16.1.2018.
11:36
N1
VOYO logo

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak pozvala je saborsku zastupnicu Sabinu Glasovac da bolje pročita dokumente nakon što joj je SDP-ovka postavila pitanje zašto je odustala od cjelovite kurikularne reforme.

"Zastupnica treba bolje pročitati dokumente, informatika ulazi u sve škole, informatika je obvezna peti i šesti razred osnovne škole. Što će biti dalje, to ćemo vidjeti...', kazala je Divjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasovac se nije dala uplašiti pa joj je odmah odgovorila: "Prihvaćam izazov pod uvjetom da materijale čitamo zajedno, pred javnošću, pa da vidimo kako koja od nas stoji s čitanjem s razumijevanjem".

Govoreći za N1 dodala je i da joj je imenovanje Blaženke Divjak ministricom ulijevalo povjerenje, no 'ona postaje sve više pragmatična, postaje popustljiva, uključena je u političku kuhinju', kaže SDP-ovka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Raspisan je natječaj za ERS, ako će se birati pola naši, a pola vaši, onda to nikamo ne vodi', skeptična je Sabina Glasovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo