Glas naroda: Poruke s izbornih plakata su priglupe

Cilj svake stranke koja se odluči ulagati novce u reklamnu kampanju trebalo bi biti osvajanje što većeg broja glasova birača, zar ne? Izgleda da ne.

10.11.2011.
12:39
VOYO logo

Predizborne kampanje krenule su punom parom i političari na sve moguće načine pokušavaju doći do što više udobnih fotelja u Saboru. Gradovi diljem Hrvatske oblijepljeni su jumbo porukama, nerijetko potpuno nesuvislih, besmislenih i uvredljivih po inteligenciju čak i prosječnog birača.

Cilj svake stranke koja se odluči ulagati novce u reklamnu kampanju trebalo bi biti osvajanje što većeg broja glasova birača, no naši kandidati ove godine kao da su to smetnuli s uma. Nećemo ovdje izdvajati nikoga posebno, imate oči i i sami vidite što vam 'mudroga' poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruke s izbornih plakata su priglupe

Pitali smo vas, stoga, što mislite o porukama kojima vam se obraćaju.

Od 6.624 čitatelja koji su sudjelovali u anketi net.hr-a njih 63 posto smatra da su poruke na izbornim plakatima priglupe. Nadalje, 35 posto čitatelja smatra da su poruke lažne i da im ne treba vjerovati, a tek 2 posto vas smatra ih uvjerljivima zaboravivši pritom da su predizborna obećanja uglavnom samo dio predizborne kampanje koje nakon izbora nitko od njih više ne spominje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo