Gdje je nestao Troskot? /

Frontmen inicijative 'Narod odlučuje' sukobio se sa Željkom Markić pa 'pobjegao' u samostan

Image
Foto: Pixell

Iz javnosti je bez ikakvog obrazloženja potpuno nestao Zvonimir Troskot

6.2.2019.
12:08
Pixell
VOYO logo

Zvonimr Troskot, mladi obraćenik i frontmen inicijative “Narod odlučuje” koja je pokušala pokrenuti referendum o izmjenama izbornog sustava, već dugo nije viđen u javnosti. 

U pozadini nestanka 34-godišnjeg diplomiranog ekonomista, koji pojavom podsjeća na mladog Božu Petrova, raskol je unutar inicijative “Narod odlučuje”, čiji je spiritus movens Željka Markić, piše Večernji listkoji je u posjedu Troskotovog izvješća. 

Troskot je naveo: “Povlačim se iz privatnih razloga, no valja naglasiti da su bile nepremostive prepreke i nesuglasice u samoj inicijativi. Konkretno mislim na samoinicijativne javne nastupe nekih osoba iz osnivačkog odbora inicijative ‘Narod odlučuje’.”

Upućeni tumače da je glavni problem bio u sukobu sa Željkom Markić koja se trebala povući i promociju referenduma propustiti mladoj ekipi, odnosno Troskotu koji se pak, prenose sugovornici, osjetio izigranim i cijelu je priču vrlo stresno podnio. Troskot se nakon raskida sa Ž. Markić i odlaska iz inicijative navodno bio povukao u osamu samostana na duhovne vježbe kako bi se rehabilitirao i pronašao duhovni mir nakon iscrpljujućeg perioda, piše Večernji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo