nastala gužva /

Kaos u Zagrebu: Zbog puknuća cijevi zatvorena jedna od najprometnijih ulica, nema vode!

Kako smo doznali na terenu, saniranje štete bi moglo potrajati cijeli dan

13.9.2018.
8:49
VOYO logo

Puknuo je magistralni cjevovod na raskrižju Selske i Krapinske!

Promet je obustavljen Selskom od Baštijanove do Zagorske i Krapinskom od Čakovečke do Selske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vode nemaju u Voltinom i okolnim naseljima, a linija 109 vozi Zagorskom, Golikovom, Baštijanovom do Selske i dalje uobičajeno.

Image

Kaos u Zagrebu: Zbog puknuća cijevi zatvorena jedna od najprometnijih ulica, građani bez vode!

Image

Kaos u Zagrebu: Zbog puknuća cijevi zatvorena jedna od najprometnijih ulica, građani bez vode!

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su da su dojavu dobili u 4.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema zaprimljenoj informaciji od Županijskog centra 112 Zagreb jutros oko 04:30 sati na dijelu prometnice Selske ulice, između Baštijanove i Planinske ulice, došlo je do puknuća magistralne vodoopskrbne cijevi uslijed čega je došlo do poplavljivanja dvorišta okolnih stambenih objekata, i poplavljivanja i oštećenja kolnika Selske ceste.

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete na čemu su angažirane dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. - Podružnice zagrebačke ceste, četiri Dobrovoljna vatrogasna društva Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba s ukupno 20 vatrogasaca. Mjesto događaja osiguravaju službenici Policijske uprave zagrebačke koji će zajedno sa službenicima prometnog redarstva Grada Zagreba vršiti regulaciju prometa na okolnim prometnicama", poručili su iz Ureda.

Kako smo doznali na terenu, saniranje štete bi moglo potrajati cijeli dan. Do cijevi još uvijek nisu došli, tako da se uzrok puknuća u ovom trenutku još uvijek ne zna. No, radnici smatraju da je razlog - dotrajalost cijevi.

Inače, stanovnici na području križanja Selske i Krapinske rekli su nam da su se, zbog problema s poplavama prilikom većih kiša, već prije žalili Gradu i gradonačelniku, ali da do sada nije bilo sluha za njihove dojave... 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo jutro je bio slab pritisak vode, neko vrijeme uopće nije bilo vode", kazao nam je mladić koji živi kraj navedenog raskrižja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo