FOTO: / S kim se to Sanader sastaje kad padne mrak?

Bivši premijer Ivo Sanader snimljen je prošloga četvrtka ispred zagrebačkog hotela The Regent Esplanade u 22.35 sati, a došao je u pratnji dvojice zaštitara koje mu plaća država.

16.3.2010.
12:40
VOYO logo

Bivši premijer Ivo Sanader sastao se sa za sada nepoznatom osobom u četvrtak navečer u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade.

Fotoreporteri Nacionala snimili su ga kako oko 22.35 sati izlazi iz crne Škode Superb u društvu dvojice zaštitara, nakon čega je ušao u predvorje hotela s jednim od njih, a zatim u lift. Tjelohranitelje mu, podsjetimo, plaća država.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak je okončan ni sat vremena kasnije, pa bivši premijer napušta hotel oko 23.30 sati. Napomenimo da se Sanader od dana kada je izbačen iz HDZ-a rijetko pojavljuje u Zagrebu te da daleko više boravi u Splitu.

Nedavno je objavljena vijest kako je u listopadu u Ministarstvu vanjskih poslova izvadio diplomatsku putovnicu, koja mu osigurava lakši i brži prelazak granica, odnosno prelazak granice mimo uobičajene procedure i mogućnost putovanja bez traženja vize u zemlje za koje je inače potrebna viza. Zbog te se vijesti posumnjalo da Sanader želi napustiti zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201002030145006 arti-201003040281006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo