FOTO: / 'Nije Ivo jedini, kada će ostali?'

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su ispred ureda Mladena Bajića, kojeg nazivaju prijateljem Ive Sanadera, te su mu poručili da 'igre moraju prestati'.

13.12.2011.
16:14
VOYO logo

Članovi Građanske akcije poručili su da si poput nekih državnih službenika neće dopustiti previše vremena nerada, te su se u utorak ujutro okupili u Gajevoj ulici u Zagrebu ispred ureda glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.

''Ne možemo, a da ne primijetimo kako si DORH i USKOK ponovno uzimaju malo previše vremena. Tolike godine je Mladen Bajić u finoj simbiozi proveo s Ivom Sanaderom, a mi građani smo bili prisiljeni čekati. A čekamo i sada. Čekamo na presude, čekamo da pronađu i povrate naše ukradene milijune i milijarde. Samo više nemamo strpljenja da gledamo igrice o tome je li Bajićev prijatelj izašao ili će tek izaći iz kaveza. Ili da gledamo farse informatora koji se pitaju odakle cure informacije, a cure još jednom drugu iz stare garde, starog saveza – Ninoslavu Paviću. Bajiću, igre moraju završiti. Ni Pavića više u ladice ne smiješ skrivati, a ni ostale. Nemoj da ih nabrajamo, već i djeca znaju imena. Privedite osumnjičene'', poručili su aktivisti glavnom državnom odvjetniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljeni su pripremili i nekoliko transparenata, a najviše se isticao veliki plavi transparent na kojem je pisalo: "Ivo nije jedini, kada će ostali?" Aktivisti su Bajiću ujedno postavili ultimatum.

''Bajiću ostavljamo samo dva izbora. Ili se makni ili izvadi sve te pljačkaše iz ladica. Ili ostavka ili počni građanima vraćati novac koji su im ukrali. Ili se makni odmah ili iskoristi zadnje mjesece mandata za istinsku pravdu. Vrijeme ide, tika taka...'', poruka je Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Sve akcije Građanske akcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo