FOTO: / Kako Splićani 'čitaju' Sanadera

17.11.2010.
16:20
VOYO logo

Sve je počelo sa skupim satovima prestižnih svjetski poznatih proizvođača, od kojih samo jedan košta više od godišnje plaće prosječnog hrvatskog radnika, a nastavilo se torbom od 40.000 kuna te šuškanjima o interesu za skupe umjetničke slike, poput onih Picassovih. Naravno, govorimo o bivšem premijeru Ivi Sanaderu.

Nekadašnjem velikom vođi HDZ-a također predbacuju da je unajmljivao stan na Manhattanu u New Yorku za tisuće dolara, pa se postavlja pitanje od kuda mu novac za sve navedeno obzirom da je kao premijer zarađivao oko 26 tisuća kuna mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor na to pitanje, najavljuju mediji, mogle bi dati brojne istrage oko milijunskih muljaža i pranja novca u kojima se često spominje i navodna Sanaderova uloga.

Svoje mišljenje o cjelokupnoj situaciji oko Sanadera dala je i nepoznata osoba iz Splita, koja si je dala truda i otisnula svoje viđenje Sanaderova lika i djela te ih polijepila po gradu. Tako je plakat Ive Sanadera sa znakom dolara umjesto očiju osvanuo i pod novootvorenim mostom u Ulici Ruđera Boškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201010050110006 arti-201008130134006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo

Još iz rubrike