na sultanovom dvoru / Fizički obračun Lutfija i Rustema

Image
Foto: RTL

Iako je htio time uništiti glavnog sultanovog suca, Kadija će iznenaditi i Lutfi-pašu i sina svojom odlukom o sinovljevoj kazni!

28.10.2013.
13:25
RTL
VOYO logo

Lutfi-paša koristi svoju poziciju u Divanu kako bi provodio zakone o kojima se dosad nije brinuo niti jedan veliki vezir. Zatvara krčme u kojima se provodi prostitucija umjesto da vodi brigu s kim se to mladi princ Mustafa sastaje iza Sulejmanovih leđa. To će mu spočitnuti i Rustem-paša, pa će u Divanu doći do njihovog fizičkog obračuna… Ne propustite večeras pogledati novu epizodu „Sulejmana Veličanstvenog“!

Image
Foto: RTL



Među uhićenicima koje je Lufti-paša istjerao iz krčmi je i Kadijin sin. Iako je htio time uništiti glavnog sultanovog suca, Kadija će iznenaditi i Lutfi-pašu i sina svojom odlukom o sinovljevoj kazni! Još jedan udarac Lufti-paši zadat će lukavi Rustem, koji je jedva čekao otkriti Sulejmanu da je princ Mustafa primio ugarskog ambasadora bez očevog odobrenja. Netrpeljivost između Lutfi-paše i Rustema ubrzo se pretvori u fizički obračun!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Iako ih je Barbarossa na vrijeme razdvojio, Rustem neće mirovati sve dok ne izludi sultanovog velikog vezira. Njegov sljedeći korak je obavijestiti Sulejmana o Lutfijevim strogim kaznama koje javno provodi na glavnom trgu! Što će na to reći Sulejman, doznajte u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo