neobična i jedinstvena animirana komedija /

Film koji ruši sve tabue stiže i u naša kina: Sausage party!

Image
Foto: PR fotografije

Donosimo najavu za animirani film koji definitivno NIJE namijenjen cijeloj obitelji!

25.8.2016.
9:23
PR fotografije
VOYO logo

Zaboravite čarobne vile, magične krajeve i bajke sa sretnim završetkom – ovih dana u kina dolazi animirani film koji apsolutno nije namijenjen za cijelu obitelj: SAUSAGE PARTY! Riječ je o novom uratku kompanije Sony Pictures koji ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je kino prikazivačka djelatnost u pitanju. Naime, ovo je prvi animirani film u povijesti koji će zaigrati u kinima, a koji nije preporučljiv za gledanje mlađima od 18 godina! Nije niti čudo, kada je riječ o super-zabavnoj, humorističnoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga što netko drugi o tome misli. Ovim putem donosimo vam kino najavu za ovu animiranu komediju koja u kina stiže već sredinom rujna.

Image
Foto: PR fotografije

Animirani hit SAUSAGE PARTY okupio je impresivnu glumačku postavu koju predvode Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Selma Hayek, Michael Cera, Kristen Wiig, Paul Rudd, Edward Norton i mnogi drugi. Upravo su oni posudili glasove animiranim likovima kao što su hrenovka, pecivo, paradajz, krastavac, tortilla i krafna, a koji će konačno saznati istinu o tome što se događa jednom kada hrana napusti police dućana. Film su režirali Greg Tiernan i Conrad Vernon, a napisali Seth Rogen, Evan Goldberg, Jonah Hill, Kyle Hunter i Ariel Shaffir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Susjedi iz pakla“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni lik filma SAUSAGE PARTY je Frank, hrenovka koja sanja o tome da će ju jednoga dana netko kupiti te da će na taj način napustiti supermarket i otići u velika prostranstva koja se kriju van dućana. Međutim, nakon što pogreškom završi odvojen od ostatka svog paketa, Frank će se upustiti na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi tijekom kojeg će otkriti zastrašujuću (i prilično mračnu) istinu o vlastitom postojanju. Hoće li ostatku supermarketa uspjeti otkriti istinu i nagovoriti svoje kolege na pobunu protiv ljudi?

Image
Foto: PR fotografije

Ova neobična i jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 milijuna dolara, ali je samo u Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila impresivnih 32 milijuna dolara čime se svakako probila na vrh ljestvice najprofitabilnijih filmova snimljenih u posljednjem desetljeću. Do danas film je samo u SAD-u zaradio preko 70 milijuna dolara, a u ostatku svijeta se tek treba početi prikazivati što znači da će se do kraja kino distribucije svakako raditi o pravom box-office blockbusteru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Animirana hit komedija SAUSAGE PARTY u domaća kina stiže sredinom rujna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo