DJECA ĆE ZAISTA UŽIVATI / Evo što ćete gledati na RTL-u tijekom Božića!

Image

Božićni blagdani bez kultnog 'Sam u kući' u udarnom terminu ne bili bio potpuni, pa tako i ove godine možete pratiti avanture malog Kevina u tri nastavka! Animirani hitovi iz arhiva velikih filmskih studija obradovat će, vjerujemo, i one najzahtjevnije, baš kao i brojni kultni filmovi.

17.12.2012.
12:26
VOYO logo

Božićni blagdani su pred nama, a praznični ugođaj kada se družimo s najbližima i ove će godine upotpuniti birani programski sadržaji RTL Televizije i RTL2. Prigodni božićni filmovi i obiteljske komedije poput "Sam u kući", te animirani hitovi iz arhiva velikih filmskih studija obradovat će vjerujemo i one najzahtjevnije. Pored svega, gledat ćemo i posebna božićna izdanja Galilea i RTL Extra Magazina u nedjelju 23. prosinca i Exkluziv Tabloida na Badnjak i Božić.

Na programu RTL Televizije očekuje nas puno TV premijera. U jutarnjem terminu, u subotu 22. prosinca, prema dječjoj knjizi istog naslova, spisateljice Anne-Catherine Vestly gledamo dražesni obiteljski film "Knerten". Najmlađi će ostati očarani pričom o maštovitom dječaku koji prijatelja pronalazi na neobičnom mjestu i stalno upada u brojne avanture, a stariji će sa smiješkom pratiti radnju ovog obiteljskog filma koji će vas ispuniti srećom i pozitivnim osjećajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio trilogije "Sissi", ljubavne priče na dvoru za vrijeme Austro-Ugarske, također gledamo u istoga dana u jutarnjem terminu. Prvi dio trilogije o princezi Elizabeth, klasična neodoljiva romantična priča o ljubavi snimljena prije više od šezdeset godina danas je kultni film žanra u kojemu je najveća zvijezda prelijepa i slatka, kultna glumica Romy Schneider. Božićni blagdani bez kultnog "Sam u kući" ne bili bio potpuni pa tako u udarnom terminu, 22. prosinca, u 20 sati gledamo prvi dio filmskog serijala s malenim Kevinom. Od 22 sata gledamo šarmantnu komediju, još jednu TV premijeru, koja će zabaviti i nasmijati cijelu obitelj, "Hotel za pse" (Hotel For Dogs, 2009). Emma Roberts i Jake T. Austin zasjali su u glavnim ulogama ovog filmskog hita s početka 2009. u kojem će možda najviše uživati ljubitelji slatkih psića. Prvoklasna gluma mlađih glumaca, od kojih smo neke već imali prilike upoznati - Kyle Pratt (“Dr. Dolittle”), Troy Gentile (“Drillbit Taylor”) te nekolicina velikih imena - Lisa Kudrow (“Prijatelji),  Kevin Dillon (“Svita”) i sigurna režija Freudenthala osigurali su filmu polučeni uspjeh.

Image
Image

U nedjelju, 23. prosinca, osim "Sissi 2", očekuju nas još dvije TV premijere - iz Disneyeve radionice "Brat" (Den Brother, 2010.) te u udarnom terminu šarmantna komedija, još jedna TV premijera, koja će zabaviti i nasmijati cijelu obitelj, "Hotel za pse" (Hotel For Dogs, 2009). Emma Roberts i Jake T. Austin zasjali su u glavnim ulogama ovog filmskog hita s početka 2009. u kojem će možda najviše uživati ljubitelji slatkih psića. Prvoklasna gluma mlađih glumaca, od kojih smo neke već imali prilike upoznati - Kyle Pratt (“Dr. Dolittle”), Troy Gentile (“Drillbit Taylor”) te nekolicina velikih imena - Lisa Kudrow (“Prijatelji),  Kevin Dillon (“Svita”) i sigurna režija Freudenthala osigurali su filmu polučeni uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Badnjak, uz "Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku", gledamo i sjajnu animiranu komediju „Pusti vodu da miševi odu“. Spajajući stilove uglednih animiranih škola holivudskog studija DreamWorks i britanskog Aardmana, redatelji David Bowers i Sam Fell snimili su ovu sjajnu animiranu komediju o sudaru svjetova, pričajući nam priču o štakoru-šminkeru koji igrom slučaja završava u getu kanalizacije.

Image
Image

pusti vodu da miševi odu pusti vodu miševi odu

Iste večeri slijedi "Kolo sreće" slavnog redatelja Johna Landisa, jedna od najpoznatijih i najboljih komedija osamdesetih godina. Dvojicu glavnih likova igraju prave legende žanra, Dan Aykroyd i Eddie Murphy. Prošlo je više od deset godina od pojavljivanja „Mrak filma“, a prepoznatljiv rukopis i dalje je neodoljivi poziv, uglavnom tinejdžerima, na urnebesnu filmsku zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kolo sreće Kolo sreće

Omiljena meta autora i redatelja Jasona Friedberga i Aarona Seltzera aktualni su filmski hitovi. Friedberg i Seltzer zaslužni su za „Mrak film“, “Film za upucanje“ te za urnebesni "Veliki film", koji gledamo na  Badnjak, a u kojem su se dotakli brojnih holivudskih blockbustera. "Da Vincijev kod", "Pirati s Kariba"  te mnogi drugi filmski hitovi našli su se na udaru autora, koji jednostavno uživaju izrugivati se holivudskim uspješnicama, a gledatelje častiti svojom vizijom istih.

Na Božić u popodnevnom terminu gledat ćemo TV premijere „Božić u zemlji čuda“ (Christmas in Wonderland, 2007.) te „Snježne radosti 2“ (Snow 2: Brain Freeze), još jednu Disneyevu filmsku poslasticu. U udarnom terminu bit ćemo „Ostavljeni na Antartici“ (Eight Below, 2006.) te spašavati Božić u sjajnom „Bitka za Božić“ (Deck the Halls, 2006.) s odličnim Dannyjem DeVitom i Matthewom Broderickom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na praznik Svetog Stjepana u udarnim terminu  gledamo “Sam u kući 3” te TV premijeru "Grad svjetla" (City of Ember, 2008.), nastalu prema dječjem romanu spisateljice Jeanne Du Prau. Prava na snimanje otkupili su Tom Hanks i Gary Goetzman, koji su režiju ovog jedinstvenog filma povjerili Gilu Kenanu.

Znanstveno-fantastična avantura smještena u post-apokaliptičnom gradu u kojem ljudi žive nakon nuklearnog rata, vizualnim efektima je očarala kino posjetitelje, a pažljivo biranim glumačkim imenima osigurala da priča, osim glave i repa, ima i probrane glumce koji je mogu isporučiti kako zaslužuje. Pa tako, mladi glumački par Saoirise Ronan i Harry Treadway predvode družinu, a njima s pridružuju holivudske veličine - Bill Murray, Tim Robbins i Martin Landau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božićna izdanja hit serija na RTL2

Božićni program na RTL2 započinje već u petak 21. prosinca s cijelovečernjim specijalnim božićnim izdanjima humorističnih serija „Malcolm u sredini“, „Dva i pol muškarca“,„Kako sam upoznao vašu majku“, „Moderna obitelj“ i „Teorija velikog praska“ u kojima ćemo imati priliku vidjeti kako se junaci ovih serija nose s božićnim duhom unatoč svakodnevnim brigama.

Image
Image

Tijekom vikenda, ususret Božiću gledatelji će moći uživati i u posebnim izdanjima gastro stručnjaka Davida Rocca i Gordona Ramsaya. Obojica će nam u svojim emisijama "David Rocco: Dolce vita" i "Paklena kuhinja" pokazati kako se prave slasne kulinarske delicije i slastice koje se tradicionalno pripremaju za Božić u Italiji i Engleskoj, poput punjenih i prženih lignji, špageta s pirjanom hobotnicom, dimljenog lososa i pečene plećka s prokulicama, pancetom i lješnjacima, pa sve do desertnih poslastica kao što su zapečene smokve s rakijom, torte od panettone kolača i uparenog pudinga s viskijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji nisu dobili pozivnicu za najraskošnije vjenčanje u svijetu poznatih i slavnih, u subotu 22. prosinca doći će na svoje! Naime, RTL2 će premijerno prikazati prva dva dvosatna dijela reality showa "Kardashians", u kojima ćemo pogledati kako se klan Kardashian pripremao za bajkovito vjenčanje omiljene kćeri Kim i njezinog izabranika, NBA košarkaša Krisa Humphriesa, a na koje je bilo pozvano mnogo 'zvjezdanih' uzvanika iz šoubiza, glazbe, sporta i glume.Na Badnjak, Božić i praznik Svetog Stjepana u udarnom terminu RTL2 gledatelje će uveseljavati novi nastavci humorističnih serija „Malcolm u sredini“, „Dva i pol muškarca“ i „Kako sam upoznao vašu majku“, te akcijske serije „Odstrel“ s Jeffreyem Donovanom u glavnoj ulozi.

Uživajte s nama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo