čeka nas dramatična nedjelja /

Ovako su kandidati za gradonačelnika Zagreba komentirali rezultate RTL ankete

U lovu na glasove i danju i noći i danas su bili i Milan Bandić i Anka Mrak Taritaš i Sandra Švaljek i Drago Prgomet

18.5.2017.
22:21
VOYO logo

U finišu kampanje jure toliko brzo da ne stižu ni komentirati našu anketu.

"Hvala, hvala", jedino je što nam je rekao gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan posto zaostatka za Bandićem rado je komentirala Anka Mrak Taritaš.

"Ja bih to rekla nekakvim sportskim rječnikom trka se trči i sad je pitanje tko će prvi ući u cilj, ja se nadam da ću tu traku srušiti i ući prva u cilj", poručuje kandidatkinja HNS-a i SDP-a za gradonačelnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
mrtva utrka u metropoli /

Ekskluzivna RTL anketa: kako god okrenemo, u Zagrebu nas čeka neviđena drama!

Image
mrtva utrka u metropoli /

Ekskluzivna RTL anketa: kako god okrenemo, u Zagrebu nas čeka neviđena drama!

A da prvi uđu u cilj pokušavaju svim sredstvima, u svakom kutku Zagreba.

Pa je tako Milan Bandić samo danas u 7 ujutro posjetio radove na rekonstrukcija raskrižja, Petrova, pa u 9 forum o urbanoj sigurnosti, pa Sajam 50+ generacije, pa obnovu kavane Corso, pa se sastao s umirovljenicima i za kraj s volonterima.

Ni Anka Mrak Taritaš ne gubi vrijeme - jutro počela s volonterima u Martićevoj, pa je zaredala intervjue za razne medije, predvečer sudjelovala na mini sučeljavanju na Savici, a noć završava s tulumom.

Švaljek je po anketi RTL-a treća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova je anketa pokazala, kao i sve prethodne, da jedino ja mogu pobjediti Milana Bandića u drugom krugu, glas za bilo kojeg drugog kandidata je glas za ostanak Milana Bandića", uvjerava Sandra Švaljek.

Ta uvjerljiva pobjeda Švaljek u drugom krugu - ako u njega uđe - najveća je zanimljivost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je ovo prednost od 9 posto, a glavni je razlog što Švaljek može povući birače desnice, HDZ-a i MOST-a, pa i birače Brune Esih", komentira reporterka RTL-a Damira Gregoret.

A Brunu Esih – vidimo samo na plakatima jer, osim jednog mitinga - kao da nije u kampanji, ne javlja se novinarima i ne organizira nikave skupove podrške – a onaj koji se bori više protiv nje nego za Zagreb -  nada se da će dobiti više nego mu ankete predviđaju.

"Nisam vidio ankete. Svjedoci smo zadnjih nekoliko godina - ankete su predviđali rezulatate koji se nisu ostvarili dakle mi imamo izbore u nedjelju i vjerujem da će to biti odličan rezultat za mene kao gradonačelnika i za HDZ – strpimo se još ova dva dana", kaže Drago Prgomet.

Prije izlaska na biralište u nedjelju treba se informarati – jer pred svakim biračima će biti četiri listića – ne mora se na svakome zaokružiti istu opciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo