reakcija /

Etlinger (SDP): 'Treba promijeniti neka imena u gradu - gradonačelnika i predsjednika Skupštine'

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Etlinger dodaje i kako Mikulić i Bandić ideološkim raspravama bježe od svakodnevnih problema građana Zagreba

5.11.2016.
14:45
Marko Prpić/PIXSELL
VOYO logo

Komentirajući prijedlog predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Andrije Mikulića (HDZ) za preimenovanje Trga maršala Tita u Kazališni trg i prijedlog gradonačelnika Milana Bandića da se o tome organizira referendum, gradski zastupnik SDP-a i tajnik zagrebačke organizacije stranke Dominik Etlinger u subotu je poručio kako se slaže da je nužno promijeniti neka imena u gradu, ali prije svega - ime gradonačelnika i ime predsjednika Gradske skupštine.

Etlinger dodaje i kako Mikulić i Bandić ideološkim raspravama bježe od svakodnevnih problema građana Zagreba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je da HDZ i njihov predsjednik Skupštine u Zagrebu ne primjećuju problem korupcije i netransparentnosti, uništavanja i otuđivanja javnih prostora, štetan sustav gospodarenja otpadom, loše uvjete u vrtićima i školama, a problem im je ime nekog trga ili neke ulice", rekao je Etlinger te dodao kako su u HDZ-u uvijek znali prepoznati "prave" životne probleme građana pa tako ih "prepoznaju" i pred ove izbore.

Osim toga, dodao je, Bandić, koji 16 godina nije uspio riješiti problem otpada i druge navedene probleme, sada želi organizirati referendum o tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine i predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić najavio je preimenovanje Trga maršala Tita u Kazališni trg o čemu, kako je rekao, očekuje Bandićevu potporu. Bandić je pak na skupu svoje stranke rekao kako se o tome trebaju izjasniti građani na referendumu i da to može biti 'peta kutijica' na lokalnim izborima 21. svibnja 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike