'Svi na ulice, dižimo guzice!'

21.9.2012.
18:39
VOYO logo

"U hrvatskoj politici još uvijek se puno govori o drugom svjetskom ratu, o '48. godini, o '71. godini, ali više nego ikad i Hrvatskoj i regiji treba konsenzus", rekao je u razgovoru jedan na jedan s publikom Emil Tedeschi.

Kazao jeda je dobivao pozive niza stranaka, i u Zagrebu i na nacionalnoj razini, ali da nema šanse da se politički angažira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su me zvali redom, no to ne želim, jer mislim da puno više društvu mogu pridonijeti s pozicije biznismena i predsjednika druge po snazi grupacije u zemlji", rekao je Tedeschi.

Djelovati društveno odgovorno

Po njemu, glavna je uloga biznismena: govoriti otvoreno, ne šutjeti ni o radu Vlade niti o čemu drugomu, već djelovati društveno odgovorno. Poručio je, citirajući band Letu Štuke, "svi na ulice, dižimo guzice", piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sebe konzervativan, za druge liberalan

Tedeschi nije želio više komentirati susret s premijerom Zoranom Milanovićem kod njega na Hvaru, rekavši samo kako čvrstom linijom dijeli poslovno od privatnog, te da javnost ne mora zanimati s kim jede i što jede. Ne želi biti žrtvom "mentalne torture" paparazza, rekao je.

Također, nije se želio izjasniti o svom političkom opredjeljenju, rekavši samo da je za sebe osobno konzervativan, a za sve druge liberalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo