SKANDAL U ŠVICARSKOJ / EKSKLUZIVNO: Mišo zaprijetio Uskokom

Legendarni Mišo Kovač se, a da ni sam to nije znao, našao na koncertnim plakatima u Švicarskoj. Organizatorica koncerta tvrdi, posredniku je dala 17 tisuća eura za njegov nastup! No, Mišo, pak, tvrdi, nitko ga nikad nije zvao. Ogorčen, u ekskluzivnom je razgovoru za našu emisiju Exkluziv Tabloid najavio da će sve prijaviti Uskoku!

17.8.2012.
18:24
VOYO logo

Netko pokušava podmetnuti kralju hrvatske etrade. Mišo Kovač sasvim je slučajno na internetu vidio reklamu za svoj koncert, koji bi se u Švicarskoj trebao održati 29. rujna. Malo je reći da se iznenadio. O tom koncertu nije imao pojma, a kasnije je čuo da je menadžer Robert Martinović za njega od tvrtke Olujić Radoš koja posluje u Švicarskoj primio 17 tisuća eura. Tko je tu lud ne zna, ali zna da se s njegovim imenom nitko neće igrati.

Martinović mu je, napominje, organizirao jedan jedini koncert u životu, a on s njim već 14 godina uopće ne razgovara. Nije mu zato jasno, kako ovaj može tvrditi da je s njim kontaktirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve će prijaviti policiji već u ponedjeljak kada se vrati s godišnjeg odmora iz Pohorja. Do tada onima koji to još uvijek ne znaju poručuje da zapamte: Lidija radi što ja kažem, a ja pjevam tamo gdje ja hoću, ne gdje netko drugi hoće.

Upravo je Lidija nastradala u cijeloj priči. Martinović i dalje, navodno, tvrdi da je s njom sve dogovorio, a tako je rekao i organizatorici koncerta Veroniki Olujić.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo