DOLAZI "HOMBRE LOBO" / Eelsi nakon četiri godine

Image

Nakon što se naizdavao kompilacija i liveova te napisao knjigu, Mark Everett konačno ima i novi album.

5.3.2009.
12:13
VOYO logo

"Hombre Lobo" naziv je albuma kojim će Eelsi okončati četverogodišnju diskografsku stagnaciju (izuzmemo li kompilacije hitova i rariteta, live s orkestrom i soundtrack za komediju "Reci da").                 

Svih 12 novih pjesama Mark "E" Everett i njegov vjerni suradnik, bubnjar Butch, snimili su prošle godine u vlastitom studiju u Los Angelesu. Hoće li i na ovom albumu biti gostiju nije poznato, no uzmemo li u obzir da su obojica multiinstrumentalisti, nisu im ni potrebni. "Hombre Lobo" ćete moći nabaviti od 2. lipnja, nakon čega će "dinamični duo" krenuti na svjetsku turneju.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zasad nema informacija hoće li E i Butch nastupati sa čitavim bendom ili će se, kao na posljednjim koncertima, izmjenjivati na desetak instrumenata.

Uz sve navedeno na početku teksta, hiperproduktivni Mark je pronašao vremena i da završi svoj prvi roman zanimljivog naziva "Things The Grandchildren Should Know". Zadnji novi materijal, fantastičan dvostruki album "Blinking Lights And Other Reveleations" datira iz 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo