Trener života na vagi / Edin Mehmedović za RTL Danas o kandidatima i motivaciji za vježbanje: 'Najbolja odluka je trenutna odluka'

Ovogodišnja sezona Života na vagi jedna je od boljih po skinutim kilogramima

6.12.2020.
19:30
VOYO logo

Jedan od najzaslužnijih za uspjeh pobjednika Mateja i uspjeh svih ostalih sudionika RTL-ova šoa Život na vagi Edin Mehmedović gostovao je u RTL-u Danas.

Zvuči nevjerojatno skinuti 68 kilograma u nekoliko mjeseci. Čovjeku je o obično teško skinuti četiri do pet kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega izolacija je ono što čini veliku razliku. Jedan sustavan rad je bitan. Više od 180 treninga su odradili u tako kratko vrijeme. Tu je velika količina rada i predanosti i tu rezultat ne može izostati", ustvrdio je Mehmedović. 

Treba napomenuti da je ovo jedna od najboljih sezona po skinutim kilogramima, a uspjeh je još veći jer kandidati dva mjeseca dok su bili sami nisu pokleknuli nego su i dalje kile padale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo karakterne kandidate koji su odlučili napraviti promjenu. I oni koji su izašli su  nastavili raditi na sebi i to nam je ogromna nagrada. Jako nam je bitno da su ljudi uspjeli usaditi te radne navike", kazao je Mehmedović. 

Ovo je show iz kojeg je svatko mogao nešto naučiti; pred nama je blagdansko vrijeme, puno slatkog i obilnog na stolu, a treninzi zabranjeni i teretane zatvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prirodno je da je zimi fizička aktivnost smanjena. Ali imali smo godinu gdje je smanjena fizička aktivnost i morali bi imati u glavi da nekakva vrsta kretanja na dnevnoj bazi bi bila dobra. Makar i šetnja jednom dnevno", rekao je Mehmedović. 

Mehmedović je podijelio i savjet za zadržavanje volje i ustrajanja u odlukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je sve u glavi. Često smo na autopilotu i izgubimo pojam vremena 'od sutra ću, od ponedjeljka ću'. Najbolje je upravo onda kad smo prisutni i svjesni da donosimo odluku i sad danas, iako je nedjelja i sedam sati navečer, zašto ne otići na šetnju. Trenutna odluka je najbolja odluka", poručio je Mehmedović. 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo