'pala' dva crnogorca / Dubrovačka policija tijekom vikenda na granici zaplijenila preko 34 kilograma marihuane

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Cijena zaplijenjene marihuane na ilegalnom tržištu vrijedi više od dva milijuna kuna, izvijestili su u ponedjeljak iz policije

30.11.2015.
12:08
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Dubrovačko-neretvanska policija zaplijenila je tijekom vikenda više od 34 kilograma marihuane, čija je cijena na ilegalnom tržištu više od dva milijuna kuna, izvijestili su u ponedjeljak iz policije.

'Tijekom posljednja dva dana granična policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u dva odvojena slučaja zaplijenila je više od 34 kilograma marihuane. Droga je pronađena u vozilima dvojice crnogorskih državljana, koji se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama', navodi se u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom slučaju u subotu popodne na ulaznoj graničnoj kontroli na GP Klek u osobnom vozilu crnogorskih registracija pronađeno je 20 paketa s ukupno 11,3 kg marihuane. Automobil je vozio 30-godišnji državljanin Crne Gore. 

Druga zapljena je bila u nedjelju ujutro prilikom pretrage vozila također crnogorskih registracija, kojeg je vozio 26-godišnji muškarac iz Crne Gore, kada je pronađeno 48 paketa, odnosno 23 kilograma marihuane.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo