DRAGI DNEVNIČE... / Dramatična ispovijest jednog najobičnijeg ženskog dupeta!

Image
Foto: Napomena (Ovo nisam ja niti moje dupe, nažalost)

'Ja sam jedno najobičnije 26-godišnje dupe i život me nije mazio. Kardašijanske, NickiMinažaste mi svaki dan nabijaju komplekse i postavljaju neke nove ljestvice, prkoseći zakonu gravitacije. No, nije to jedino što me muči...'

25.9.2014.
14:15
Napomena (Ovo nisam ja niti moje dupe, nažalost)
VOYO logo

Dragi dnevniče, pišem ti 'u svezi svezom' mojih oblutaka koji se u posljednje vrijeme osjećaju zakinutima jer shvaćaju da je njihova 'vrsta' s vremenom dobila na važnosti, no navodno im ne pridajem onoliko pozornosti koliko su zaslužili.

'Ja možda jesam jedno obično 26-godišnje dupe, ali vidim da postajem sve bitnije u tvom životu. Ističeš me dok se fotografiraš, kukaš kako nisam dovoljno prćasto i da sam premlohavo, a opet ništa ne radiš cijele dane već sjediš na meni. Tada ti je korisno imati me'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zašto ti se žalim i uopće dobivam prostora u ovom tekstu?Jer i ja imam svojih briga koje ne jenjavaju, a ti ih uporno ignoriraš!'

'Kao prvo, zašto si jučer naručila onu pikantnu pizzu kad smo se dogovorile da ćemo poraditi na meni i jesti pravilno, rekli smo - više voća, povrća... Nismo se dogovorili da moju, nekad glatku površinu transformiraš u koru naranče, naranču si trebala pojesti, nešto si gadno pobrkala. Nismo se tako dogovorile. Ti zezneš dogovor, ugojiš me i kasnije me ne želiš oblačiti u usko, pokazati sav moj sjaj. Uopće ne brineš o mom imidžu u javnosti!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve sam mogla podnijeti, čak i 'batine' u djetinjstvu jer sam imala kompleks manje vrijednosti. Mislila sam da je jedina moja uloga u tvom životu da sjediš i ponekad ležiš na meni, da prdim i kakam. Sad kad pogledam, baš sam nekada bila skromna, ne znajući što me čeka...'

'Onda, kad si stasala u djevojku - neke su se stvari promijenile.Odjednom sam počela primijećivati da postajem predmet muške požude, da su me počeli odmjeravati, pipkati i ocijenjivati. Bilo mi je teško jer si počela na mene navlačiti tajice u koje više ne stanem jer kako si ti rasla, rasla su i moja dva oblutka. Jedva sam disala kad bi me tako odjenula. Istina, ponekad si znala ostaviti mi prostora da dišem, baš u ono vrijeme kad su se počele nositi hlače niskog struka. Nije ni ta faza dugo trajala jer su me počeli ismijavati kako virim iz njih i čak su za mene smislili pogrdni naziv 'buttcrack' i uspoređivali me s tamo nekakvim vodoinstalaterima, jer i njima oblutci provire dok se saginju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odjednom sam počela primijećivati da postajem predmet muške požude, da su me počeli odmjeravati, pipkati i ocjenjivati.

'Tada je opet proradila moja nesigurnost pa sam se sakrila. Ono što me tad počelo smetati je to što odjednom više nisam smjela raditi ono za što sam, međuostalim stvarima, stvorena - jer navodno - djevojke ne prde. Počela sam se zatvarati u sebe i trpila do trenutaka samoće kad sam mogla ispustiti sve iz sebe, u četiri zida moje sobe, gdje od mene nisu tražili da mirišim na ljubičice. Tamo nisam postojala samo radi estetike, tamo sam mogla biti 'glasna' koliko sam htjela biti. Pih, da trpim i jednom se raspuknem, samo i dalje riskiraj i stišći'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kada me prošla faza buntovništva i samosažaljevanja stiglo je zlatno doba mojeg zaobljenog veličanstva koje traje dan danas. Napokon sam uvidjela koliko vrijedim, koliko mi malo treba da se pokažem u punom sjaju. Samo me trebaš lijepo i usko obući, tako da pogledi budu upereni prema meni.I ti ćeš tako profitirati, vlasnice moja'. Svaka dala dudistima (čitaj: sljedbenicima religije koja više voli njih dvije gore), ali guzista je sve više. Zašto?

'Jer sam ja jedna i jedinstvena i zato što sam dugo bila skrivena, no sada ravnopravno stojim uz ostale adute. Čak ni 'koleginjicu' do mene nećete dok ne uočite mene i ja vam se svidim. Ja služim kao ulazna vrata u svijet moje vlasnice (perverznjaci, ovo nije trebalo zvučati dvosmisleno)'. Tu ću stati, da se ovaj tekst ne pretvori u erotski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako ove baljezgarije dođu do mozga moje vlasnice i izađu na svjetlo dana, želim dati savjet ostalim vlasnicama – ophodite se s nama nježno i radite na nama, i mi imamo emocije i želimo lijepo izgledati. Vježbajte nas –jer nikad nitko nije napisao pjesmu ili napisao stih o malom, uvučenom i spljoštenom dupetu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dupe je vrlo osobna stvar ili gledište. Netko voli kravlje dupe, neko voli slonovsko, netko voli kruškicu, netko gazelu, a netko ne voli dupe uopće, pa mu je svejedno, ili baš voli onu koja izgleda kao da ju je netko daskom opalio straga.

Neki se muškarci okreću za ženama javno da bi pogledali – guzicu, neki to rade poskrivećki, da ih se ne vidi. Neki to glasno komentiraju. Neki se pak prave da ih to uopće ne zanima, ili da im to nije važno, a neki pak curama dobace u facu 'mala, koje dobro dupe'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakoj ženi ili djevojci koja je svijesna svoje seksualnosti, to je lijepi kompliment, kao i okretanje glave za njima. Ima žena, koje to osuđuju u javnosti, a kad dođu doma – cijeli dan uživaju potajno u tom komplimentu i još se gratis pogledaju u ogledalu da vide što su to muškarci komentirali.

No, hej, ne smijemo biti i nismo tako površni, navodno. Za muškarce odmah mogu tvrditi da je to instantna laž jer su estete i vizualno im je vrlo bitno, a postoji i sve više žena kojima je bitno što je mužjacima bitno. Postoje i one koje zaboli to isto dupe za bilo čije mišljenje, pogotovo muško, a postoje i one koje zbog same sebe i nikoga drugoga samosvjesno brinu o svojem tijelu, guzi, čemu god, jer žele dobro izgledati. Te su mi potonje, naravno, najdraže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kao što već rekoh, ja sam jedno najobičnije 26-godišnje dupe i život me nije mazio. Kardašijanske, NickiMinažaste mi svaki dan nabijaju komplekse i postavljaju neke nove ljestvice, prkoseći zakonu gravitacije. Vaše klikanje na članke s istima također ne pomaže, samo mi odaje da vas ipak zanimam, iako ćete pred drugima reći da vam nisam važno'. Kliknut ćete i na ovaj tekst jer u naslovu sadrži 'dupe'. I vjerojatno stisnuti 'iksić' prije ovog posljednjeg dijela s poantom i navedenim razlogom cijele ispovijesti odozgora...

'Nije meni žao mene, za sebe ne brinem jer znam tko sam i što sam, već mi je žao svih ovih novih generacija curica koje bez izgrađenog samopouzdanja labilno kreću u odrasli život, misleći da su ovo vrijednosti koje se cijene. A Itekako se 'cijene' i nažalost prodaju! Pa ti reci meni nešto, kontradiktorni živote ovozemaljski!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srdačan pozdrav,

Tvoje Dupe.

Ako vam se svidio ovaj tekst, pročitajte i ostale, upravo OVDJE! Od nedavno me možete pratiti i na mojoj službenoj Facebook stranici 'Priče izTine'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču