žestoka svađa /

Drama kod Dubrovnika: Susjedima prekipjelo, letjelo kamenje i psovke

Image
Foto: Goran Mratinović

Prava drama odvijala se jučer u predjelu Maslinata u Staroj Mokošici. 'Ovo je sramota! Ako nema ova država zakona, onda ćemo mi praviti zakon!', uzvikivali su danas susjedi i mještani koji su došli prosvjedovati protiv samovolje njihovog susjeda Z.DŽ koji je ogradio put i tako zapriječio mještane da dođu do svojih kuća.

12.5.2016.
8:38
Goran Mratinović
VOYO logo

Ovaj imovinsko-pravni problem u Maslinati traje već godinama, ali jučer je kulminirao jer je Z.DŽ. postavio ogradu, žice te je dio puta betonirao i na taj način onemogućio prolazak automobilima.

'Ne može hitna pomoć proći, gore žive stari ljudi, bolesnici, trudnice. Što da se nešto zapali, kako će vatrogasci gasiti?', pitaju se Mokošani kojih je na ovaj prosvjed došlo 50-tak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo traje već godinama, lopte se samo prebacuju, e sad je lopta na nama', kazali su susjedi koji su autima napravili kolonu jer vozač kamiona nije mogao proći do svoje kuće. Na lice mjesta je stigla i policija kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

'Što te nije sram!', mogli su se čuti povici susjeda. Ali nije sve ostalo na riječima. Mještani i susjedi su krenuli čupati ogradu, pilati žicu i lomiti beton. Nakon toga su kamenjem zatrpali prostor dok je Z. DŽ. sve mirno gledao i mobitelom snimao situaciju. Poslije toga je uzeo kavu i mirno sa suprugom sjeo na stolicu kraj kuće dok je policajac stajao na vratima dvorišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video i fotogaleriju pogledajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo