Dragovane, idi na www.dorh.hr

30.1.2010.
17:45
VOYO logo

Premijerka Jadranka Kosor pri posjetu Valpovu prokomentirala je priopćenje DORH-a koji je u petak navečer na svojim internetskim stranicama objavio kako je pri kupnji njenog stana u Zagrebu sve bilo u skladu sa zakonom.

"Ja sam otpočetka znala da tu nema ništa, iako se to pitanje izvlačilo svako malo kada je nekome trebala moja osoba kao vreća po kojoj bi se bubalo. No, s druge strane želim reći da u borbi protiv korupcije nećemo posustati. Idemo do zadnjeg daha i nema nedodirljivih", kazala je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Način kupnje Kosoričina stana upitnim je naveo saborski zastupnik SDP-a Igor Dragovan, prozivajući je na sjednici.

"Mislim da je dobro što je to tako brzo riješeno, a gospodina Dragovana upućujem na adresu www.dorh.hr", poručila je hrvatska premijerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ovci su se dotakli brzine rješavanja slučajeva u posljednjih šest mjeseci, jer zamjeraju ponovno postavljanje Mladena Bajića za glavnog državnog odvjetnika. Naime, smatraju kako Bajić nije istom brzinom razrješavao slučajeve kada je na čelu Vlade bio Ivo Sanader.

"Nije dobro što se neprekidno stvara klima sumnjičenja neovisnih državnih institucija i to što iz SDP-a pokušavaju nije dobro. To se sve svodi na prepucavanje političkih stranaka što sigurno ne pridonosi mirnom radu državnih institucija. Meni je čudno da SDP smatra da bi istrage tih tijela morali ići samo prema članovima jedne stranke i ni prema kome drugome. To je neprihvatljivo. Ljudi koji krše zakon ne krše ga zato što pripadaju nekoj političkoj stranici, nego zato što nemaju obraza i morala, nemaju odnos prema poslu, radu i domovini, jer pravo domoljublje se iskazuje tako da svoj posao radimo časno i pošteno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjerati USKOK, DORH i policiju da rade samo u jednom dvorištu je potpuno neprihvatljivo i to nisu demokratski i europski standardi. Želim dočekati dan kad će i u SDP-u reći: 'Do posljednjeg daha, bez ostatka bez obzira o pripadniku koje stranke se radi i bez obzira na ime i prezime'", kazala je premijerka a prenijela Slobodna Dalmacija.

Prethodni članak:

arti-201001290774006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo