Analiza interesa / Doznajte gdje je najskuplji smještaj tijekom sezone: iznajmljivači traže i 310 eura po danu

Image
Foto: Indizajn

U srednjoj Dalmaciji najviše cijene su na Hvaru, Braču, Visu te u Splitu, Baškoj Vodi i Brelima, gdje se prosječna cijena apartmana kreće i iznad 70 eura po danu. A u srednjoj Dalmaciji zabilježena je i najviša cijena apartmana općenito.

21.7.2017.
8:09
Indizajn
VOYO logo

Apartmani u sjevernoj Dalmaciji bilježe najveći interes potencijalnih posjetitelja oglasnika Njuškalo u prvoj polovici ove godine i imaju najpovoljnije cijene smještaja, a najskuplji apartmani iznajmljuju se u Dubrovniku. Tako se u sezoni cijene apartmana kreću od 30 eura u Vodicama i Viru, Novalja je skuplja od Paga za više od 25 posto, a Šibenik je za oko 10 posto jeftiniji od Zadra, gdje se prosječne cijene apartmana kreću oko 55 do 60 eura, piše Poslovni.hr.

U srednjoj Dalmaciji najviše cijene su na Hvaru, Braču, Visu te u Splitu, Baškoj Vodi i Brelima, gdje se prosječna cijena apartmana kreće i iznad 70 eura po danu. Zanimljivo, u srednjoj Dalmaciji zabilježena je i najviša cijena apartmana općenito, a riječ je o luksuznom apartmanu u Splitu na Žnjanu, za čiji je dnevni najam potrebno izdvojiti 310 eura. Na jugu Dalmacije, najviše prosječne cijene su u Dubrovniku, iako je analiza Njuškala pokazala kako su za oko 5 posto niže nego lani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjeveru Jadrana najviše se cijene postižu u Punatu i Baškoj na otoku Krku te Malom Lošinju i Opatiji, dok se u Zagrebu manji apartmani mogu pronaći za već od 20 eura dnevno, a prosječna cijena najma je između 40 i 45 eura. Također, Zagreb je u sezoni za do 30 posto povoljniji od obale, piše Poslovni.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo