Advent u Splitu doputovao u Zagreb / Doživite splitsku blagdansku atmosferu u centru Zagreba

Image
Foto: PR fotografije

U subotu, 05. prosinca, od 12 do 14 sati, svi koji posjete zagrebački Cvjetni trg (kod Super Caffea), moći će doživjeti splitsku blagdansku atmosferu i saznati što donosi ovogodišnji program Adventa u Splitu.

4.12.2015.
16:00
PR fotografije
VOYO logo

Organizator događanja, Turistička zajednica grada Splita,  građanima i posjetiteljima metropole dočarat će djelić splitskog šušura i atmosfere koja vlada na splitskim ulicama tijekom Adventa, te ih darovati vrijednim poklonima.

Image
Foto: PR fotografije

Za ugodno druženje zadužena je voditeljica Nina Slišković, a na niskim temperaturama posjetitelji će se moći okrijepiti uz dalmatinske specijalitete koje će za njih pripremiti Ante Udovičić, chef restorana Paradigma, prvog pop-up restorana u Hrvatskoj s privremenom adresom u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Posjetitelji će moći uživati i u ritmovima dobre glazbe te zaigrati nagradnu igru koja donosi vrijedne nagrade – povratne karte avionom ili vlakom do Splita, ulaznice za predstave splitskog HNK te piće i zalogaj dobrodošlice u wine baru Paradox u Splitu – bogati poklon paket koji će im pomoći da dožive jedinstveno iskustvo tijekom Adventa u Splitu, manifestacije bogate nizom kulturnog, zabavnog i gastronomskog sadržaja za sve uzraste.

Image
Foto: PR fotografije

Detaljan program Adventa u Splitu pronađite na https://www.visitsplit.com/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo