PRIJAVITE SE! /

Donosimo top 10 poslova tjedna: Za radnicima vape mnoge ugledne kompanije. Iskoristite priliku!

Image
Foto: shutterstock

Uspješne kompanije nude zanimljiva radna mjesta i šteta je ne probati postati dio njihovih timova

17.10.2019.
16:12
shutterstock
VOYO logo

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Naime, i ovaj tjedan donosimo vam popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih na brz i jednostavan način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da biste krenuli u potragu za poslom, kliknite na SLJEDEĆA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenac

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa, zapošljava referenta za nekretnine (m/ž) u Omišu.

Odabranog kandidata očekuje pomoć pri održavanju baze podataka sa svim ugovorima o zakupu lokacija trgovina i ostalih nekretnina. Minimalna stručna sprema koju trebate je SSS, a potrebno vam je i znanje engleskog jezika te odlično vladanje u MS Office-u.

Ukoliko želite postati dio ovog tima, prijavite se klikom nalink.

Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel zapošljava voditelja administracije (m/ž) u Svetoj Nedelji.

Ključni su zadaci na ovoj poziciji osiguravanje administrativne potpore kroz finaliziranje radnih postupaka, pružanje administrativne pomoći, uključujući komunikacije s osobljem i s klijentom, te povezivanje s transportnim poduzećima i vođenje relevantne dokumentacije.

Ako imate najmanje pet godina radnog iskustva u upravljanju timovima u području logistike, prijavite se klikom na link.

BlueSun

BlueSun poziva mlade, pozitivne i proaktivne suradnike da se prijave za poziciju: agent u rezervacijskom centru (m/ž).

Odabranog kandidata očekuje komunikacija s klijentima, kalkulacija troškova smještaja i ostalih usluga, unos rezervacija u sustav, vođenje dnevne statistike poziva i rezervacija te ispunjavanje osobnog prodajnog plana.

Više detalja oko uvjeta za prijavu na natječaj provjerite na linku.

Excel Computers d.o.o. Osijek

Excel Computers d.o.o. Osijek, tvrtka osnovana 1992. godine, koja se bavi prodajom i implementacijom kompletnih ERP / IT poslovnih rješenja na području Hrvatske i BiH, dodatno proširuje svoj tim.

Zapošljava ERP konzultanta (m/ž) u Osijeku ili u Zagrebu. Opis posla uključuje rad na implementaciji, edukaciji, savjetovanju i podršci krajnjim korisnicima poslovno-informacijskog sustava Pantheon. Prijave se zaprimaju do 22.10., pa ukoliko se pronalazite u oglasu, nemate razloga čekati – prijavite se.

Falkensteiner Hotels & Residences

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, proširuje svoj tim i zapošljava: Executive Chefa (m/ž).

Od vas se očekuje SSS, KV ili VKV kuharskog usmjerenja, engleski jezik u govoru i pismu, a poželjno je i znanje njemačkog jezika. Također, trebate imati sposobnost organizacije rada i upravljanja ljudima.

Ako ste uz sve navedeno i analitični i sistematični, prijavite se klikom na oglas.

Pliva

Pliva ima tri raspisane pozicije u Zagrebu.

Traži menadžera u nabavi direktnih materijala za istraživanje i razvoj (m/ž), tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž) te inženjera održavanja automatiziranih sustava (m/ž). Ako u navedenim pozicijama prepoznajete izazove za svoju karijeru, i udovoljavate navedenim uvjetima, svoju životopis možete poslati putem linka.

Hrvatski registar brodova

Hrvatski registar brodova traži dva inspektora/ice PU, u Područnom uredu Split. Potrebno je da ste mag. ing. brodogradnje, strojarstva, elektrotehnike ili pomorskog prometa, ali da imate i četverogodišnje iskustvo te da se služite engleskim jezikom (B1 razina).

Dodatno, trebate vozačku dozvolu B kategorije, a od vas se očekuje i osnovna izobrazba za uporabu računala.  

Ako se uklapate u navedeni opis, svakako aplicirajte već danas.

Heads Adriatic

Heads Adriatic traži novog djelatnika koji će se pridružiti njihovom timu na poziciji: Business Unit Manager CHC (m/ž) u Zagrebu.

Ako vas krasi trogodišnje iskustvo u menadžmentu, B2B prodaji, a računalno ste pismeni i vladate engleskim jezikom, nema razloga da ovaj natječaj propustite. Više o odgovornostima i uvjetima saznajte u oglasu za posao i javite se na vrijeme.

Strabag

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava suradnika/icu u nabavi u IT odjelu, suradnika/icu u Odjelu korisničke podrške, suradnika/icu u odjelu Osiguranja.

Ovaj poslodavac godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu.

Vjerujemo da želite postati dio ovog tima, stoga ne oklijevajte i prijavite se.

Grawe

Grawe zapošljava predstavnike prodaje (m/ž) u Osijeku, Đakovu, Zadru i Zagrebu. Na ovom ćete poslu dobiti priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te da radite na terenu s postojećim i novim strankama, u svrhu ostvarenja svojih prodajnih ciljeva.

Ako ste 'uigrani prodavač' koji ima 'žicu' za ovaj posao – prijavite se na vrijeme.

TOP 10 poslova koji se nude ovog tjedna donosimo u suradnji s portalomposao.hr, jednim od lidera među portalima koji nude oglase za zapošljavanje.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo