NE PROPUSTITE PRILIKU! /

Donosimo TOP 10 poslova tjedna: 'Pojačanje' traže Pliva, Američko veleposlanstvo, Falkensteiner...

Image
Foto: Shutterstock

Provjerite koje smo poslove izdvojili ovog tjedna i prijavite se brzom prijavom

11.9.2019.
18:30
Shutterstock
VOYO logo

Izdvojili smo TOP 10 poslova koji se nude ovog tjedna. Provjerite neke od najboljih poslovnih ponuda ovog tjedna i prijavite se brzom prijavom.

Za pregled poslova pritisnite SLJEDEĆA...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer poslovnih aplikacija

Pliva, vodeća farmaceutska kompanija, zapošljava višeg menadžera poslovnih aplikacija za digitalne kanale (m/ž) u Zagrebu. Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za suradnju s digitalnim timom Komercijalnog poslovanja radi definiranja specifičnih tehničko-razvojnih promjena te radi provođenja zajedničkih radionica i drugih relevantnih aktivnosti. Trebate najmanje dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva kao softverski inženjer, administrator ili konzultant u području web aplikacija. Ostale detalje o uvjetima i prijavi saznajte na linku.

Finance Manager SEE

Korporacija Whirlpool njeguje vrijednosti poput poštovanja, integriteta, raznolikosti, uključenosti, timskog i pobjedničkog duha. Ako želite biti dio vodeće svjetske tvrtke za kućanske aparate, ovo je vaša šansa. Ovaj poslodavac zapošljava na poziciji: Finance Manager SEE (m/ž) u Zagrebu. Osnovne dužnosti koje vas očekuju obuhvaćaju sudjelovanje u definiranju strateškog smjera, kao i vođenje izrade godišnjih financijskih planova, komuniciranje financijske analize te brojne druge zadaće sukladne navedenoj poziciji. Ako ste ekspert u financijama ili menadžmentu i krasi vas petogodišnje iskustvo, ovu priliku nemojte propustiti – javite se!

Restort / Airport Customer Helper

Jet2.com Limited poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Zadru, Puli i Dubrovniku zapošljava Restort / Airport Customer Helpera (m/ž). Očekuje vas izazovna zarada, a uz to i brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.

Prodajni predstavnik/Manager za promociju i organizaciju evenata

Welmax premium d.o.o. ima dvije raspisne pozicije u Zagrebu. U svoj tim pridružuju prodajnog predstavnika (m/ž) i Managera za promociju i organizaciju evenata (m/ž). Traže se odgovorne osobe, koje su samoinicijativne i pozitivne, s izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama. Prijave se zaprimaju do 17.09

Training Manager

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji: Guard (m/ž) u Zagrebu. Potrebna vam je završena srednja škola, godina dana iskustva u području vezanom za sigurnost, znanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Godišnja plaća iznosi 137.442 kn, pa toplo preporučamo prijavu na ovaj natječaj.

Agent u rezervacijskom centru

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, poziva sve zainteresirane da im se pridruže u timu kao: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika, komunikativnost, fleksibilnost, kooperativnost, sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ova pozicija – prijavite se.

Voditelj ključnih kupaca

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta - renomiranu internacionalnu tvrtku u centralnom dijelu Zagreba, traži voditelja ključnih kupaca (m/ž). Traže se profesionalni kandidati iz B2B sektora koji se želi dokazati i napredovati kao Key Account Manageri te kao konzultanti u prodaji. Pošaljite svoj životopis na hrvatskom i engleskom jeziku, najkasnije do 30.09.

Asistent uredskih poslova

Pepco, europski diskontni lanac, traži novog člana tima na poziciji: asistent uredskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Dužnosti odabrane osobe uključuju upravljanje voznim parkom, dolaznom i odlaznom dokumentacijom, kao i uredskim poslovima te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate izvrsno razvijene radne navike, proaktivni ste i motivirani za kontinuirano učenje, a skloni ste timskom radu, odlično se služite engleskim jezikom i MS Office-om, vi ste osoba za ovo radno mjesto – prijavite se. Imate vremena do 17.09.

Marketing assistant

Mamut Fortis, zbog reorganizacije poslovanja, traži osobu za radno mjesto: marketing assistant (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla su predlaganje, organiziranje i provođenje marketinških aktivnosti, briga o rezultatima, aktivno praćenje kampanja, mjesečni izvještaji rezultata te podrška upravi u provođenju strateških smjernica. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Sretno u pronalaženju posla!

TOP 10 poslova ovog tjedna portal Vijesti.hr donosi u suradnji s portalom posao.hr, jednim od lidera među portalima koji nude oglase za zapošljavanje.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo