Ogorčeni sin /

Dok se očekuje nalaz obdukcije preminulog, njegov sin tvrdi: 'Tony mi nije ni izrazio sućut'

Nalazom obdukcije znat će se što se točno dogodilo, a do tada poznati pjevač se povukao od javnosti, a sin nesretno preminulog muškarca tvrdi kako mu Tony nije ni izrazio sućut

5.11.2017.
19:05
VOYO logo

Iza susjednih vrata nikada više neće izići Ružin susjed Braco. Stanovao je kat iznad i bio je, kaže ona, duša od čovjeka.

„Kad neko ide od mojih u kuću mislim da je on. Još nisam svjesna da ga nema.“, rekla je Ruža Kovačević, susjeda poginulog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne optužuje Ruža nikog. Kaže, znao je Braco, popiti. Pogotovo od kako mu je u prometnoj nesreći poginuo sin. To ga je slomilo.

„Ja mogu to znat pošto sam ja isto izgubila ćerku od 21 godinu nitko ne zna dok nije doživio.“, kazala je Ruža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije joj se svidio komentar Mirka Cetinskog da je riječ o muškarcu koji skuplja boce i sve što zaradi ostavi u obližnjem lokalu.

„Znači što su oni na visokoj nozi, a pokojni Ibrahim na nižoj nozi znači more se gazit. Ne samo on. Općenito. Treba poštovat. Mačku kad vidiš na putu pa se zaobiđe, a kamoli čovjek.“, dodaje.

Ibrahimov drugi sin živi u Austriji i narušena je zdravlja. Toni Cetinski, nije mu, izjavio je bosanskom Dnevnom Avazu, ni izrazio saučešće.

„Da je kakav čovjek okrenuo bi moj broj, izrazio mi saučešće zbog ove tragedije. Nije se ni udostojio da mi se javi… Prije osam godina sam operirao srce. Dnevno pijem po 14 tableta i zdravstveno stanje mi se od trenutka kada sam saznao da je Tony pregazio moga oca jako pogoršalo.“, rekao je Adis Kevljanin, sin poginulog Ibrahima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Život nije bio blag prema ovoj obitelji, ali i familija Cetinski nosi svoj križ.

„Uvijek nas je to pratilo. Ja sam onaj u obitelji kojeg to najviše smeta.“, rekao je Matteo Cetinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Negdje u prikrajku sigurno malo te zaboli, ali moraš preć preko toga“, izjavio je Tony.

Oboje roditelja Tonija Cetinskog, otac Mirko i majka Vinka, sudionici su nekoliko sudskih procesa u kojima su osumnjičeni za prijevare sa zemljištima u Istri.

„Nema ničega, apsolutno ničega ..To je hrvatski cirkus. Optužuju uz nas i ljude iz Porezne uprave koji su korektno obavili svoj posao. Poštenije nije moglo, ali za njih ne vrijedi ništa. Treba nas pokopat.“, izjavio je tada Matteo Cetinski.

U postupcima koji su okončani - nepravomoćno su oslobođeni optužbi. I sam Tony često je optuživan za, pa reklo bi se, nekorektnost. Često od kolega, ali najčešće od bivših supruga. Ivana Nobilo svojedobno je protiv njega podnijela kaznenu prijavu jer, kako je izjavljivala, ne viđa njihovu kći i neredovito uplaćuje alimentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pa ako si čist, ako si isto tako čovjek . Možeš pogriješit u životu onda se moraš suočiti u životu sa svojim pogreškama.“, rekao je Tony.

Ali, u ovom slučaju tvrdi - nije kriv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo