ne propustite / Dočekajte Novu godinu u dobrom društvu uz RTL!

Image
Foto: RTL

Staru godinu ćemo vam uljepšati novom zabavnom emisijom '25' u kojoj će svoj voditeljski debi imati naša poznata glumica i zvijezda RTL-ove dramske serije 'Vatre ivanjske', Doris Pinčić Rogoznica.

18.12.2014.
15:52
RTL
VOYO logo

Blagdansko ozračje u eteru RTL-a se nastavlja, a nakon božićnih, donosimo vam i novogodišnja iznenađenja! Staru godinu ćemo vam uljepšati novom zabavnom emisijom „25“ u kojoj će svoj voditeljski debi imati naša poznata glumica i zvijezda RTL-ove dramske serije „Vatre ivanjske“, DorisPinčićRogoznica.

„25“ je nova zabavna emisija RTL Televizije, a emitirat će se u udarnom terminu 30. i 31. prosinca. Prvo na redu je izdanje pod nazivom „25 najzabavnijih trenutaka Hrvatske“ u kojem ćemo vas podsjetiti na nezaboravne situacije, ljude i događaje koji su obilježili povijest Lijepe Naše. U sat i pol ćemo se prisjetiti legendarnih trenutaka i izjava koje će vas nasmijati, razveseliti, rastužiti, a možda i rasplakati. Na Staru godinu vam donosimo samo najbolje od hrvatskog javnog života u 2014. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ov presjek godine „25 trenutaka 2014.“ upakiran u ovaj zabavni europski TV format će vas zagrijati za proslavu najluđe noći u godini. Obje emisije će se odvijati pod voditeljskom palicom naše prekrasne Doris koja će se dokazati i kao odlična voditeljica, a ne samo talentirana glumica. Nikako ne propustite njezin televizijski debi!

Image
Foto: RTL


Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovo je bio jedan novi izazov u mojoj karijeri i drago mi je što se dogodio. Iako se dobro snalazim pred kamerama, trema je ipak postojala. No uz sjajnu ekipu i odličnu atmosferu na snimanju je brzo nestala. Jedva čekam vidjeti kako je sve ispalo“, kazala je Doris.

Staru godinu nastavljamo popularnim glazbenim showom „Hrvatski broj jedan“, i to njegovim najuspješnijim izdanjem – emisijom „Najveći dance hit devedesetih“. Osim što ćete moći mrdati bokovima uz najveće hitove svjetlucavih i šljokičastih davnih devedesetih, pripremili smo vam i odličnu zabavu uz popularne filmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filmske minute započinjemo na Staru godinu filmom „Gradska faca“ (Man about town). Jack Giamoro (Ben Affleck) glavešina je velike agencije koja predstavlja glumce i scenariste u  Hollywoodu. Oženjen je lijepom Ninom (Rebecca Romijn) i brine za oca koji je pretrpio moždani udar, a potajno pohađa tečaj pisanja dnevnika kako bi se mogao suočiti s gorkom realnošću života. Film redatelja i scenarista Mikea Bindera upoznaje nas sa životom agencijskog čovjeka koji počinje gubiti kontrolu u gradu koji počiva na vrlo površnim  vrijednostima, na duhovit, ali istovremeno ozbiljan i dirljiv način. 

Prvog siječnja, nakon novogodišnjeg ručka, zabavite se uz odličan animirani film „Grom“ (Bolt). „Grom“ je jedan od najboljih animiranih filmova posljednjih godina, nominiran za Oscara i Zlatni globus, koji će se u jednakoj mjeri svidjeti najmlađima i odraslima. Lako razumljiv i zabavan djeci, duhovit i vrckav starijoj populaciji, neodoljivih i komičnih likova, Disneyev hit postao je animirani klasik preko noći.  Za večer smo vam pripremili sjajan „Wall Street: Novac nikad ne spava“ (Wall Street: Money Never Sleeps). Stoneov klasik iz 1987. vratio se 23 godine kasnije, ponovno u rukama velikog redatelja Olivera Stonea, koji je i ovaj put pozvao Michaela Douglasa da ponovi ulogu brokera s Wall Streeta. No ovoga puta Gekko se vraća kao novi čovjek koji upozorava na veliki ekonomski krah i pomaže u osveti dečku svoje kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo vam još jedan klasik bez kojeg blagdani ne bi bili potpuni.  Film “Sam u kući“ (Home alone) ne treba posebno najavljivati. A prije svega toga, 29. prosinca, novogodišnji tjedan započinjemo s glazbom i to u specijalnom izdanju Top.hr-a. Čeka vas prva službena godišnja top ljestvica Instituta hrvatske glazbe, najveći hitovi godine, bogate nagrade i zvjezdani gosti.

Odlični filmovi, zabavne emisije i novi format koji će vam sigurno uljepšati prelazak iz stare u novu godinu – sve to ne propustite u eteru RTL Televizije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo