Philips Lumea / Dočekajte ljeto spremni

Image
Foto: PROMO

Stiglo je ono doba godine kada su dani duži, suknje kraće, a noge otkrivene. Počele su pripreme za ljeto koje samo što nije, a vi još uvijek osjećate da niste spremni?

24.4.2019.
16:55
PROMO
VOYO logo

Fantastični uređaj Philips Lumea pomoći će vam u pripremi njege kože i trajnom uklanjanju dlačica. Do 92% manje dlačica u samo tri tretmana mislimo da već govori puno. Philips Lumea funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo svijetle do tamnosmeđe. Što je veći kontrast između boje dlačica i nijanse kože, to je IPL epilator učinkovitiji. Međutim, Philips Lumea ne može se upotrebljavati za tretiranje bijelih/sijedih, svijetloplavih ili crvenih dlačica jer je u njima koncentracija melanina niska pa tretman nije preporučljiv zbog mogućih nezadovoljavajućih rezultata. Aparat nije pogodan ni za osobe vrlo tamnog tena jer njihova koža sadrži preveliku koncentraciju melanina.

Philips Lumea razvijena je u suradnji s dermatolozima za sigurne tretmane, čak i na osjetljivim područjima. Može se upotrebljavati bežično, što je odlična opcija za one kojima su torbe uvijek spremne za bijeg iz svakodnevice ili s kabelom. S ovim IPL epilatorom nećete morati proučavati postavke i kako da odaberete onu najbolju za vašu nijansu kože jer senzor SmartSkin radi sve sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Korištenje Lumea uređaja nakon 12 tretmana omogućiti će vam glatku kožu bez dlačica ako se budete držali rasporeda tretmana, naravno. Tretman cijelog tijela traje u prosjeku do 15 minuta, a uz Philips Lumeu dolaze i četiri inteligentna zaobljena nastavka koji  prilagođavaju programe tretmana za tijelo, lice, bikini područje i pazuhe. S navedenim nastavcima tretmani za različita područja tijela su zabavni, a vrijeme koje vam treba za tretman proleti za tren. 

Ovaj gadget kojeg su zavoljeli diljem svijeta trajno će otklonit sve vaše neželjene dlačice, vašoj koži pružiti potpunu njegu, a vama podariti samopouzdanje i spremnost da uskočite u haljinicu ili bikini i ne mislite o dlačicama kao vašem najvećem neprijatelju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo