Do Zagreba se vozi u koloni od Jastrebarskog

Nakon što su Hrvati iskoristili tri dana praznika i organizirali si produženi vikend, očekivano je na prometnicama zabilježen gušći promet.

26.6.2011.
19:21
VOYO logo

Kako je priopćio HAK, promet je pojačan na autocesti A1 i na A6 Rijeka-Zagreb, posebice od Bosiljeva prema Zagrebu, a na naplati Lučko nema dužih čekanja. Ipak, čitatelj Danas.hr je poslao redakciji fotografiju koja pokazuje kako se na ulazu u Zagreb vozi u koloni koja počinje još kod Jastrebarskog, dakle 30-ak kilometara prije ulaza u Zagreb.

Gust je promet također na autocesti A2 Zagreb-Macelj, a na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste prema Sloveniji kolona je 5 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet i na Istarskom ipsilonu te na otoku Krku gdje povremeno dolazi do zastoja, priopćio je HAK u 17 sati.

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin zbog radova je zatvorena za promet od Očestova do Pađena. Obilazak je Gračac-D 27-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno ili autocestom A1 (rok završetka radova je 1. srpnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Vezani članci:

arti-201106230319006 arti-201106230038006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo