DIV GRUPA ZAPOSLILA BIVŠEG KOLINDINOG SAVJETNIKA: /

Povezivalo ga se Vargom, dao ostavku zbog SMS afere, a sada našao novi posao

Image
Foto: Ured predsjednice RH

Debeljakova DIV grupa zaposlila je alkarskog vojvodu u priopćenju istiću kako je riječ o prekaljenim ratnicima

7.10.2019.
19:05
Ured predsjednice RH
VOYO logo

"DIV Grupa se uvijek trudila prepoznavati trendove na međunarodnom tržištu i primjenjivati najviše standarde u svim segmentima poslovanja, pa tako i u onim sigurnosnim. Zato smo se odlučili kadrovski pojačati stručnjacima koji će svojim iskustvom i znanjem značajno pridonijeti ostvarivanju najviših standarda sigurnosti", priopćila je tvrtka koja je zaposlila Vladu Galića na mjesto direktora korporativne sigurnost DIV Grupe te Boška Ramljaka na mjesto savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost.

Galić je bio savjetnik Predsjednice za nacionalnu sigurnost do prosinca prošle godine, kada je dao ostavku “iz moralnih i etičkih razloga”. Galića se tada, u jeku afere SMS, povezivalo s Franjom Vargom, optuženim da je falsificirao prepisku između bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i suca osječkog suda u korist Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIK UDARAC ZA KOLINDU: /

Njezin savjetnik za nacionalnu sigurnost podnio ostavku zbog afere SMS

Image
VELIK UDARAC ZA KOLINDU: /

Njezin savjetnik za nacionalnu sigurnost podnio ostavku zbog afere SMS

'Višestruko odlikovan i nagrađivan'

" Vlado Galić rođen je 1965. godine u Širokom Brijegu, a diplomirao je rudarstvo 1991. godine na zagrebačkom Rudarsko – geološko-naftnom fakultetu. Od 1991. godine bio je dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik specijalnih postrojbi i djelatnik sigurnosnog sustava MORH-a. Završio je Ratnu školu OS “Ban Josip Jelačić”, a pohađao je NATO seminare iz područja organizacije, upravljanja i zapovijedanja.

Bio je i nastavnik predmeta Strategija nacionalne sigurnosti u Zapovjedno-stožernoj školi ''Blago Zadro''. Po zajedničkom programu Fakulteta političkih znanosti i Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti stekao je zvanje menadžera sigurnosti iz područja poslovne i nacionalne sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prosinca 2017. pa do prosinca 2018. obnašao je dužnost savjetnika Predsjednice RH-a za obranu i nacionalnu sigurnost. Za sudjelovanje u Domovinskome ratu i obnašanje dužnosti u MORH-u i OS RH višestruko je nagrađivan i odlikovan.", izdvaja iz životopisa u priopćenju DIV grupa.

I kod Boška Ramljaka ističu da ratni put

"Boško Ramljak, rođen je 1967. godine u Sinju, aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik – dva puta teško ranjen i više puta odlikovan. Nakon rata do umirovljenja kao časnik u OS RH aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske". zakljućuje priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo