četvrta godišnjica smrti / Dirljiva poruka prerano preminuloj Nori: 'Nedostaješ nam svakog dana hrabri laviću'

Image

'Na današnji dan prije 4 godine u našem si zagrljaju posljednji put sklopila svoje lijepe oči... Iz našeg zagrljaja i srca nisi zapravo nikada ni otišla', dirljiva je poruka Norinog tate

20.3.2017.
14:20
VOYO logo

Djevojčica koja je ujedinila cijelu Hrvatsku na današnji je dan prije četiri godine zauvijek zatvorila svoje oči u bolnici u Philadelphiji nakon dugotrajne borbe. Bolovala je od akutne limfoblastične leukemije. 

Njen je otac Ivica Šitum na četvrtu godišnjicu napisao dirljivu poruku svojoj prerano preminuloj kćeri na FB stranici Zaklada Nora Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na današnji dan prije 4 godine u našem si zagrljaju posljednji put sklopila svoje lijepe oči... Iz našeg zagrljaja i srca nisi zapravo nikada ni otišla. Nedostaješ nam svakog dana hrabri laviću. Vole te mama i tata. Beskrajno i zauvijek", napisao je na FB-u.

Podsjetimo, hrabra djevojčica Nora je bolovala od akutne limfoblastične leukemije. Od prosinca 2010. liječila se u zagrebačkom Zavodu za hematologiju i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina borba s bolešću ujedinila je Hrvatsku koja je za nužno liječenje u Americi u rekordnom roku skupila potrebnih 5,3 milijuna kuna.

Prije nešto više od mjesec dana obitelj se uputila u Phialdelphiju na liječenje eksperimentalnom terapijom. Nažalost, liječnički tretman nije donio rezultate kojima se cijela Hrvatska nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Šitum je 2014. godine u rujnu dobila priliku za novi početak. Rodio im se sin Vigo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo