Sletjeli u jarak / Detalji strašne nesreće u kojoj je poginuo bračni par: Išli po sina na kolodvor, kći ostala zaglavljena

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Neslužbeno, smrtno su stradali otac D. K. (39) i majka A. K. (43). Otac je radio kao vatrogasac, a njegova supruga bila je tajnica u policijskoj postaji u Vrbovskom

29.8.2018.
8:23
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Strašna prometna nesreća koja se jučer dogodila u Vukovoj Gorici potresla je cijelu Hrvatsku, a posebno gradić Vrbovsko iz kojeg je nesretna obitelj. Poginuo je bračni par, a njihova devetgodišnja kćerkica teško je ozlijeđena na staroj riječkoj cesti DC-3.

Dijete je ostalo ukliješteno u vozilu nakon što je automobil Škoda Fabia sletio u ceste usjek s desne strane. Njezini su roditelji na mjestu poginuli, a njoj je pružena liječnička pomoć nakon što su je iz automobila izvukli djelatnici Hitne službe uz pomoć karlovačkih profesionalnih vatrogasaca, doznaje KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Dvoje mrtvih u prometnoj kod Vukove Gorice: Pri slijetanju s ceste poginuo bračni par, a ozlijeđeno dijete

Išli u Karlovac

Neslužbeno se doznaje da su smrtno stradali otac D. K. (39) i majka A. K. (43). Otac je radio kao vatrogasac, a njegova supruga bila je tajnica u policijskoj postaji u Vrbovskom. Također, navodno su išli u Karlovac, gdje su na Autobusnom kolodvoru trebali sačekati starijeg sina koji je stizao sa sezonskog posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do slijetanja je došlo na ravnom dijelu ceste na koji se stiže nakon nekoliko zavoja. Automobil je sletio u jarak na desnoj strani i udario u stablo. U silovitom srazu na mjestu su poginuli supružnici, a djevojčica je ostala zaglavljena na zadnjem sjedištu.

Neutvrđen razlog slijetanja

Po riječima ravnatelja Opće bolnice Karlovac dr. Ervina Jančića, zadobila je teške tjelesne ozljede ali stanje joj je stabilno i nastavlja se liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji navode da je do nesreće došlo iz zasad neutvrđenih razloga, te da je Škoda pala u usjek i udarila u stablo nakon zanošenja i slijetanja van kolnika.

"U cilju utvrđivanja točnog uzroka nastanka prometne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje", dodaju u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo